4ο Electric & Micro Mobility FORUM

 


Σε κλίμα μυστικισμού, κατάνυξης & εξομολόγησης  θα εμφανιστεί η DUSK  στο “μοναστήρι”  της τέχνης , El Covento del Arte την Παρασκευή 17 Απριλίου.
Τα κομμάτια του album the Debut of Crossing the Lines”,  το νεογέννητο  single της “Dolphin” , καθώς & αγαπημένα της τραγούδια «μεταμφιεσμένα» με τον δικό της ήχο  θα παρουσιάσει σε ένα full band set. Εκλεκτοί καλεσμένοι , οι «ομόθρησκοι» Στάθης Δράκος & Echo Train .

Το 2012 η DUSK ηχογράφησε & κυκλοφόρησε το πρώτο της single , “ What are the chances ? “ , από την «The Sound of Everything» με την οποία συνεργάστηκε & για τις επόμενες κυκλοφορίες της . Το οικείο “Chances” , αναδεικνυόμενο από το Jumping Fish ως το καλύτερο τραγούδι ανερχόμενου καλλιτέχνη για το 3ο τετράμηνο του 2013 , άνοιξε τον δρόμο για την καρδιά του κοινού και προλόγισε τον ερχομό του πρώτου της album  The Debut of Crossing the Lines”  το οποίο κυκλοφόρησε  έπειτα από ένα μακρύ ταξίδι ακουστικών εμφανίσεων και ηχογραφήσεων ενός έτους , τον Απρίλιο του 2014 .
Στη συνέχεια , στήνοντας την επίλεκτη  μπάντα της ,ξεκίνησε  εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές ( όπως το 6d.o.g.s. , το FAUST , το Casa Bostani το επετειακό SeaSounds stage για την Ευρωπαΐκή μέρα μουσικής καθώς και ως opening act στη συναυλία των Irrepressibles στο Gazarte) τις οποίες & συνεχίζει έκτοτε .
Το νέο της singleDolphin”,σε παραγωγή του Greggy K. , κυκλοφορεί τον Απρίλιο κάνοντας μια εισαγωγή & αφιέρωση πίστης στην αγάπη & στο βαθύ μπλε του  καλοκαιριού.

Μαζί με την DUSK παίζουν οι :
Matina Sous Peau : βιολί , synth , φωνητικά
Κων/νος Κιλάζογλου ;ηλεκτρική κιθάρα , ukulele
Δαυίδ Μπρομοίρας : Μπάσο
Κωνσταντίνος Ζέρβας : Drums

Οι  πόρτες ανοίγουν στις  21:30 // Ώρα έναρξης  22:30

Πληροφορίες : 210 5200602 // https://www.facebook.com/pages/El-Convento-Del-Arte/1378216202415703?fref=ts


https://www.youtube.com/playlist?list=PLpLuXHmaAXOGyjA_BI9IAGsGJ7snD6MN7

Είσοδος: 7

Διεύθυνση :Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο ,Αθήνα
 
Top