Total Digital Transformation 2024

 

Η DUSK πραγματοποιεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου την πρώτη της εμφάνιση στο λευκό «καμβά» του 2015 συντροφιά με την εκλεκτή μπάντα της στο μουσικοθεατρικό χώρο του FAUST.   Τα κομμάτια του album της, το επερχόμενο single της , καθώς & τραγούδια που ξεχωρίζει , διασκευασμένα στον ήχο & στο «χρώμα» της , θα μας παρουσιάσει  σε  ένα ξεχωριστό full band set που περιλαμβάνει ακουστικούς , ηλεκτρικούς & ήχους της φύσης.

Το 2012 η DUSK ηχογράφησε & κυκλοφόρησε το πρώτο της single , “ What are the chances ? “ , από την «The Sound of Everything» με την οποία συνεργάστηκε & για τις επόμενες κυκλοφορίες της . Το οικείο “Chances” , αναδεικνυόμενο από το Jumping Fish  ως το καλύτερο τραγούδι ανερχόμενου καλλιτέχνη για το 3ο τετράμηνο του 2013 , άνοιξε τον δρόμο για τα αυτιά και την καρδιά του κοινού και προλόγισε τον ερχομό του πρώτου της album  The Debut of Crossing the Lines”  το οποίο κυκλοφόρησε  έπειτα από ένα μακρύ ταξίδι ακουστικών εμφανίσεων και ηχογραφήσεων ενός έτους , τον Απρίλιο του 2014 .
Στη συνέχεια , στήνοντας την επίλεκτη ομάδα // μπάντα της ,έκανε ένα σύντομο «πρόλογο» και αποχαιρέτησε τον δημιουργικό χειμώνα , που προηγήθηκε, με εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές όπως το 6d.o.g.s. , το FAUST , το επετειακό SeaSounds stage για την Ευρωπαΐκή μέρα μουσικής καθώς και ως opening act στη συναυλία των Irrepressibles στο Gazarte.Με ανανεωμένες ιδέες, ήχους , τραγούδια αλλά με το ίδιο πάθος για τη μουσική συνεχίζει τις εμφανίσεις της αυτόν τον χειμώνα .

Μαζί με την DUSK παίζουν οι :
Matina Sous Peau : βιολί , synth , φωνητικά
Κων/νος Κιλάζογλου ;ηλεκτρική κιθάρα , ukulele
Αντώνης Τσιάπαλης : Μπάσο
Κωνσταντίνος Ζέρβας : Drums

Οι πόρτες ανοίγουν στις  20:00 // Ώρα έναρξης : 22:00


Πληροφορίες : 210 3234095 // https://www.facebook.com/faust.athens // www.faust.gr
https://www.youtube.com/playlist?list=PLpLuXHmaAXOGyjA_BI9IAGsGJ7snD6MN7


Είσοδος: 5€

Διεύθυνση : Καλαμιώτου 11& Αθηναΐδος 12, Αθήνα
 
Top