Η παρέα των Music Art Talks δίνει το πρώτο της ραντεβού την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00 στο Bar Locomotiva (Λοκομοτίβα Μπαρ) - Μπόταση 7 & Σολωμού, Εξάρχεια, Αθήνα. Μια παρέα με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους με ένα κοινό χαρακτηριστικό. Την αγάπη για τη μουσική!
 
Συνάντηση, καφές, κόσμος, θέματα και ιδέες γύρω από τη μουσική, ανταλλαγή απόψεων, χαλαρή διάθεση και δημιουργικότητα αποτελούν βασικά συστατικά των Music Art Talks.

Πρόκειται για συναντήσεις σε καφέ, όπου γίνονται παρουσιάσεις και συζητήσεις για θέματα γενικότερα γύρω από τη μουσική, με σκοπό την ανταλλαγή και τον διαμοιρασμό απόψεων, ιδεών και γνώσεων σε χαλαρό και φιλικό κλίμα .
 
Η συνάντηση θα περιλαμβάνει έως και 3 θέματα κάθε φορά που θα παρουσιάζονται σε διάστημα έως 30 λεπτών, για να μην καταλήγει μακροσκελές το πρώτο κομμάτι και να έχουμε χρόνο να τα πούμε!
  
Αφού συγκεντρωθούμε (ξενυχτισμένοι και μη) το Κυριακάτικο μεσημέρι της 1ης Δεκεμβρίου 2013, ξεκινούν να παρουσιάζονται τα εξής θέματα:

- Μουσική Βιομηχανία: Νέοι καλλιτέχνες & συγκροτήματα. Maik BullMp (Μουσικό site BullMp.com, ραδιοφωνικός παραγωγός στο Like Radio)
 
- Bασικές συμβουλές για νέους home-recordists/producers: Thanos Liberopoulos και Nikos 'Porcupine' Pavlou (παραγωγοί και παρουσιαστές στο The "Sweet Spot" Show)
 
- Βινύλιο: Παραγωγή, αξία και φιλοσοφία. Kay Darens (Frontman στην μπάντα Schooldrivers)

Στη συνέχεια σχολιάζουμε, συζητάμε και γνωριζόμαστε παρέα με καφέ/αλκοόλ.

Σας περιμένουμε!
 
Top