Την Τρίτη 12/11/2013 στις 20:00-22:00, το BULLMP RADIO SHOW με τον Maik BullMp και υποδέχεται στο likeradio.gr τον GEORGE GAUDY, τον ταλαντούχο και επιτυχημένο τραγουδοποιό της αγγλόφωνης Alternative Rock σκηνής. Θα μιλήσουμε για την πορεία του στο χώρο της μουσικής, θα ακούσουμε αγαπημένα κομμάτια σε Special Unplugged Session και θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις των ακροατών της εκπομπής.

Συντονιστείτε όλοι στο : http://www.bullmp.com/p/radio.html και πατήστε LISTEN LIVE ή μπείτε στο http://www.likeradio.gr/likeradio-player και ελάτε να ακούσουμε την καλύτερη μουσική, παρέα με τον εξαιρετικό καλεσμένο της εκπομπής.

Μην το χάσετε !!

O George Gaudy, κατά κόσμον Γιώργος Γουδής, ασχολήθηκε με το πιάνο από παιδί, αλλά η ουσιώδης σχέση του με τη μουσική άρχισε όταν κατέβασε μια παλιά ηλεκτρική κιθάρα του πατέρα του από το πατάρι και ήρθε σε επαφή με την "κατώτερη" μουσική.

Μετά από χρόνια πειραμάτων με διάφορα μουσικά όργανα και φτηνά κασετόφωνα, φοιτητικών πάρτι και επαγγελματικής ενασχόλησης με το τζαζ πιάνο και την ηλεκτρική κιθάρα, αποφάσισε να συγκεντρωθεί στο δικό του υλικό, κάνοντας τη σύνθεση, την ενορχήστρωση και την παραγωγή.

Η πρώτη του διάκριση ήρθε με τη συμμετοχή του στο 48 Hour Music Project, όπου και κέρδισε τα βραβεία καλύτερου τραγουδιού, καλύτερων στίχων και καλύτερου εξωφύλλου με το τραγούδι “The Absence Of Many”. Το Νοέμβριο του 2010, το “Come Again”, μια από τις πιο γαλήνιες στιγμές του “Millionaire”, αναδείχθηκε Τραγούδι του Μήνα από το μουσικό portal Jumping Fish (www.jumpingfish.gr). Από τότε, ο George Gaudy έχει συμμετάσχει σε αρκετές live διοργανώσεις, όπως παραδείγματος χάρη το ARK Festival του 2011, στη sold out δεύτερη μέρα του, καθώς και βρέθηκε ανάμεσα στους 3 φιναλίστ που προκρίθηκαν στο διαγωνισμό του Jumpingfish.gr για το support group της συναυλίας των Red Hot Chili Peppers στο ΟΑΚΑ. 
 
Top