Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 

To www.Bullmp.com ως Χορηγός Επικοινωνίας στα Live Events στο Stage25 (Αισχύλου 25, Στάση Μετρό "Περιστέρι"), σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 5 Διπλές Προσκλήσεις (3 Εισόδου + 2 Μπύρα/Κρασί) για κάθε Live Event για όλο το Νοέμβριο 2013 με τον εξής τρόπο:

Κάνετε Like στο Facebook.com/BullMpdotcom πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί και για όσους έχουν Twitter profile, κάνετε και Follow στο Τwitter.com/ΒullΜpdotcom.

2 Στείλτε email στο bullmp.info@gmail.com με θέμα: "STAGE25 LIVE - "Ονομα Live Event που επιλέγετε" - "Ημερομηνία Live Event που επιλέγετε" μαζί με το ονοματεπώνυμό σας, email, περιοχή, τηλέφωνο επικοινωνίας, facebook name. Εναλλακτικά τα ίδια στοιχεία μπορείτε να συμπληρώσετε και να στείλετε στη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στη δεξιά πλευρά της σελίδας http://www.bullmp.com/p/contact2.html  πατώντας Subscribe στο τέλος για ενεργοποίηση.
3 Κάνετε Public Share (Δημόσια Κοινοποίηση) το άρθρο αυτό σε ένα ή και περισσότερα Social Media ( Facebook, Twitter, Google+, Email κ.α ) πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί.   Bookmark and Share

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τo Σαββατο 30/11/13 στις 15:00 για να μπείτε στην κλήρωση για τις 5 Διπλές Προσκλήσεις (3 Εισόδου + 2 Μπύρα/Κρασί) για κάθε Live. Οι νικητές θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν αποστείλει. 





Βασίλης Καζούλλης  Live @ Stage25  Παρασκευή 22 Νοεμβρίου
Ενας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.). Με την μπαλάντα να κυριαρχεί, με εμφανείς τις επιρροές από τους μουσικούς του «συγγενείς», όπως ο ίδιος αποκαλεί τους BEATLES, με στοιχεία από την παράδοση των Δωδεκανήσων και ιδιαίτερα της πατρίδας του της Ρόδου έχει συνθέσει ένα ξεχωριστό μουσικό ύφος. Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, ο Βασίλης Καζούλλης, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης των live εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά και η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να "φορτίζει τις μπαταρίες του" και να συνεχίζει.
Μαζί του οι μουσικοί Alejandro Diaz κρουστά, έγχορδα, πνευστά. Δημήτρης Πικέας ηλεκτρικό μπάσο. 

Έναρξη: 10:30 μ. μ
Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)
Δεύτερο ποτό:8 ευρώ
Mπύρα ή Κρασί: 5 ευρώ


Σταμάτης Μορφονιός Live @ Stage25   Σάββατο 16 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο. 
To Stage 25 παρουσιάζει τον τραγουδοποιό Σταμάτη Μορφονιό, σε μία σειρά εμφανίσεων με τίτλο "Ξυπνήστε ρε, δεν είναι σπίτι η φυλακή σας".
Με αφορμή την πρώτη προσωπική δουλειά "Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" που μόλις κυκλοφόρησε μέσω του περιοδικού Hot Doc του Κώστα Βαξεβάνη, ο καλλιτέχνης παρουσιάζει τα τραγούδια του που εντυπωσιάζουν για την αμεσότητα και την ευαισθησία τους, όσο και για τον έντονο κοινωνικό τους σχολιασμό.
Με ένα πρόγραμμα που πλαισιώνεται από σπουδαία τραγούδια που έχουν χαράξει τη δική τους διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι, ροκ, έντεχνο ή παραδοσιακό, εκτελεσμένα πάντοτε με τον δικό του άλλοτε εκρηκτικό και άλλοτε αφοπλιστικά ευαίσθητο τρόπο, ο Σταμάτης Μορφονιός είναι ένας καλλιτέχνης που καταθέτει την αλήθεια του ολόκληρη επάνω στη σκηνή, συγκινώντας και με την αυθεντικότητα και το γνήσιο συναίσθημά του.
Γεννημένος και μεγαλωμένος στην περιοχή μας, το Περιστέρι, ο Σταμάτης Μορφονιός καταθέτει με βιωματικό τρόπο τις εμπειρίες του από την προσωπική του περιπλάνηση στους δρόμους της πόλης, καταθέτοντας την αλήθεια του με τρόπο άμεσο και αφοπλιστικό. Ο στίχος του άλλοτε καταγγελτικός και άλλοτε ευαίσθητος, αγγίζει βαθιά,  όπως και η ιδιαίτερη, ζεστή αλλά και τραχιά του φωνή. Ο κοινωνικός του σχολιασμός είναι τόσο ευθύς και αληθινός, που σύμφωνα με τα λόγια του Κώστα Βαξεβάνη, γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη του περιοδικού Hot Doc, αποτελεί ένα είδος νέου πολιτικού τραγουδιού, μοναδικού για τη σημερινή εποχή.Μαζί του η Μαρία Μαντικού, σε αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.
Παίζουν οι μουσικοί:
Τύμπανα: Χρήστος Θάνος
Πλήκτρα: Ηλίας Νούσης
Ηλεκτρική κιθάρα: Ανδρέας Κουλούρης
Έγχορδα, πνευστά: Ηλίας Ανδρεόπουλος
Μπάσο: Αλέξανδρος Δεληβασίλης
 

Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Ώρα έναρξης 10:30


Θαλασσινοί Ταξιδευτές Live @ Stage25 Κυριακή 17 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή.
Η Βούλα Ρεφενέ και ο Γιώργος Σαμπαριώτης με το μουσικό τους σχήμα "Θαλασσινοί Ταξιδευτές", ερμηνεύουν έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια ντυμένα με τα χρώματα της θάλασσας. Με πρωταγωνιστές τη λύρα, το βιολί και το λαούτο, αγκυροβολούν σε Κρήτη, Νάξο έως και Μ.Ασία και μας μυούν σε μεσογειακές μελωδίες, εκεί όπου οι θύμησες δε σβήνουν ποτέ.
Στο πιάνο συνοδεύει ο Παντελής Γούσας
ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ
Σπύρος Κοντολούρης, Βιολί
Γιώργος Παπιώτης, Ούτι-Λαούτο
Αντώνης Μαυραντωνάκης, Κιθάρα
Φώτης Κοκαβέσης, Κρουστά

 

Είσοδος: 7 ευρώ με μπύρα ή κρασί Ώρα έναρξης 8:00
Stage 25 Αισχύλου 25, στάση μετρό "Περιστέρι"
Τηλ. κρατήσεων: 2105714785, 6970044041
http://www.stage25.gr/
 
O διαγωνισμός προβάλλεται στα sites: E-win.gr, Ediagonismoi, Diagonismos, JabaKerdise-toMydiafimisi, Nethall, SaveandwinTixerakias
 
Top