Το www.BullMp.com έκλεισε τον 3ο ΧΡΟΝΟ διαδικτιακής ζωής στις 21/7/2013 και για να ευχαριστήσει τους αναγνώστες του, για την τεράστια στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια, ετοίμασε μια μεγάλη καλοκαιρινή μουσική προσφορά με δωρεάν cd's από ξεχωριστούς καλλιτέχνες, dj's και συγκροτήματα από το χώρο της ελληνικής rock & ηλεκτρονικής μουσικής! Μπορείτε να τα αποκτήσετε με τον εξής απλό τρόπο

Μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/BullMpdotcom και γίνετε μέλη μας πατώντας επάνω δεξιά στη σελίδα το κουμπί LIΚE / ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.


Στείλτε μας email στο bullmp.info@gmail.com με θέμα: "3 YEARS - FREE CD" μαζί με το ονοματεπώνυμό σας, email, περιοχή, τηλεφωνο επικοινωνίας, facebook name και το όνομα του μουσικού cd που θέλετε να κερδίσετε (από την παρακάτω λίστα). Εναλλακτικά τα ίδια στοιχεία μπορείτε να συμπληρώσετε και να στείλετε στη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκετε στη δεξιά πλευρά της σελίδας http://www.bullmp.com/p/contact2.html πατώντας Subscribe στο τέλος για ενεργοποίηση.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνεται κάθε βδομάδα μέχρι τις 19/8/2013 και θα ανακοινώνεται στην επίσημη σελίδα του site μας στο Facebook https://www.facebook.com/BullMpdotcom  Οι νικητές θα ενημερώνονται στα στοιχεία που μας έχουν στείλει.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πατώντας στην σελίδα μας στο Facebook το κουμπί "Σας αρέσει/ Like" και επιλέγοντας "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις/Get Notifications" θα μπορείτε να ενημερώνεστε και να βλέπετε την κάθε ανάρτηση/ενημέρωση που κάνουμε για αυτόν τον διαγωνισμό αλλά και για όποιον άλλο νέο προσθέσουμε !!

Kαλή σας Επιτυχία !!

Τα Μουσικά cds που μπορείτε να κερδίσετε είναι τα εξής :


1) TURNING POINT (Compiled by Dimitris Papapspyropoulos)

2)  A Story, a Drawing & Fifteen Songs (Compiled by Eva Theotokatou
3) OUTERLAND - SUNDAYMAN
4) RETRONOME - SUNDAYMAN
5) X-ISOSI - FLYBYWIRE
6) IODIUM - AEGEAN JOURNEY (Ambient Music Adventure in the Greek Islands)
7) IODIUM II- UNDERWATER VOYAGERS (Lounge Grooves)

6) CABLES & LINES - TRIPWIRE
 
Top