Total Digital Transformation 2024

 

Την Τρίτη 26/3/2013 στις 20:00-22:00, το BULLMP RADIO SHOW με τον Maik BullMp στο www.moreradio.gr υποδέχεται τους VERBAL DELIRIUM, το εξαιρετικό αγγλόφωνο Alternative - Art Rock συγκρότημα που συνδυάζει τον σύγχρονο rock ήχο σε συνδυασμό με τον classic & progressive rock 70's ήχο για την ραδιοφωνική παρουσίαση του καινούριου τους album “From the small hours of weakness”. 

Θα μάθουμε όλες τις πληροφορίες για την μπάντα, θα μιλήσουμε για το μουσικό τους ταξίδι από την ιδρυσή τους μέχρι σήμερα, για τα μελλοντικά τους σχέδια και θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις των ακροατών της εκπομπής !!! 

Facebook eventhttps://www.facebook.com/events/453206651416536/
Moreradio posthttp://moreradio.gr/verbal-delirium-bullmp-radio-show/

Συντονιστείτε στην παρέα μας με τις καλύτερες μουσικές επιλογές για όλους σας !!! Μην το χάσετε !!!

Το www.Bullmp.com εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 5 διπλές προσκλήσεις για τo  Live των Verbal Delirium για την παρουσίαση του νέου τους album στο Stage25 (Αισχύλου 25, Περιστέρι) για την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 στις 22:30.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 28/3/2013 στις 23:59Πληροφορίες για το πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, θα πρέπει να κάνετε 3 απλά βήματα :

1) Kάντε Like και Get Notifications (Να λαμβάνω ειδοποιήσεις) στο Fanpage του www.BullMp.com στο facebook  https://www.facebook.com/BullMpdotcom

2) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας στο http://www.bullmp.com/p/contact2.html βάζοντας θέμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-VERBAL DELIRIUM-STAGE25» και πατήστε Subscribe ώστε να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας για να είναι έγκυρη. 

3) Κάντε ανάρτηση/share αυτό το άρθρο στο facebook timeline σας.

Στους νικητές θα αποσταλεί προσωπικό μήνυμα/email.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των Lives και special events στο Stage25 βρίσκετε στο www.stage25.gr
 
Top