Tο πιο κεφάτο μουσικό σχήμα της νυχτερινής ζωή της πόλης, είναι εδώ! Αυτό το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 στις 23:00, οι Penny and The Swingin’ Cats έρχονται για ένα ξεχωριστό Live στο Stage 25 (Αισχύλου 25, Περιστέρι).

Με χρονομηχανή που τρέχει από δεκαετία σε δεκαετία, μας προσκαλούν να ταξιδέψουμε και να χορέψουμε με κύριο ηχόχρωμα το swing, το jive, το rockabilly. Παίζουν, τραγουδάνε, χορεύουν και θα μας παρουσιάσουν και δικά τους ολόφρεσκα τραγούδια που  θα “κλειδώσουν” τη βραδιά !!

Το www.Bullmp.com εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 5 διπλές προσκλήσεις για τo  Live των Penny and The Swingin’ Cats για το Live στο Stage25 (Αισχύλου 25, Περιστέρι) για τo  Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 στις 23:00.



Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 29/3/2013 στις 23:59Πληροφορίες για το πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, θα πρέπει να κάνετε 3 απλά βήματα :

1) Kάντε Like και Get Notifications (Να λαμβάνω ειδοποιήσεις) στο Fanpage του www.BullMp.com στο facebook  https://www.facebook.com/BullMpdotcom

2) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας στο http://www.bullmp.com/p/contact2.html βάζοντας θέμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-Penny and The Swingin’ Cats-STAGE25» και πατήστε Subscribe ώστε να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας για να είναι έγκυρη. 

3) Κάντε ανάρτηση/share αυτό το άρθρο στο facebook timeline σας.

Στους νικητές θα αποσταλεί προσωπικό μήνυμα/email.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των Lives και special events στο Stage25 βρίσκετε στο www.stage25.gr
 
Top