Την Τρίτη 15/01/2012 στις 20:00-22:00, το BULLMP RADIO SHOW με τον Maik BullMp στο www.moreradio.gr υποδέχεται τον SUNDAYMAN, τον εξαιρετικό συνθέτη και μουσικό παραγωγό στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, που κυκλοφόρησε πρόσφατα το δυναμικό, ατμοσφαιρικό  και ξεχωριστό δεύτερο album του με τίτλο “Retronome” υπό το label της Restless Wind. θα ανακαλύψουμε πως ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της μουσικής, θα μιλήσουμε για τα σχέδια του, θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις των ακροατών της εκπομπής και θα ακούσουμε κομμάτια από όλα τα albums του και special επιλογές. Η εκπομπή θα δώσει σε τυχερούς ακροατές της εκπομπής τη δυνατότητα  να κερδίσουν τo album του Retronome !!! 

Επιπλέον μουσικά albums του Sundayman μπορείτε να κερδίσετε ως εξής:

Μπείτε στη σελίδα του BullMp.com στο Facebook https://www.facebook.com/BullMpdotcom ,κάνετε 'Like /Μου Αρέσει',  επιλέγετε το "Get Notifications/Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" μαζι με το "Show in News Feed/Να εμφανίζεται στις ενημερώσεις της αρχικής σελίδας" και στέλνετε με μηνυμα τη λέξη SUNDAYMAN και το album του που θέλετε να κερδίσετε !!!

Οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα στο facebook profile τους.Συντονιστείτε στην παρέα μας με τις καλύτερες μουσικές επιλογές για όλους σας !!! Μην το χάσετε !!!
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/245539938912942/
Moreradio post: http://moreradio.gr/sundayman-at-bullmp-radio-show/
 
Top