Τα Κίτρινα Ποδήλατα επιστρέφουν αυτό τον χειμώνα στη σκηνή της Αρχιτεκτονικής στο Γκάζι (Ελασίδων 6 & Πειραιώς 116), για να καταθέσουν τη δική τους νέα σύγχρονη οπτικοακουστική πρόταση, στο πιο ιδιαίτερο live – έκπληξη της χρονιάς! Από το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και για κάθε Σάββατο στις 22.30, εμφανίζονται με δυνατές μελωδίες, ισχυρά κοινωνικά μηνύματα, ανεξάντλητη σκηνική ενέργεια και πάνω απ’ όλα αυθεντικότητα.

Με τα τραγούδια τους, παλαιότερα επιτυχημένα αλλά και νέα ακυκλοφόρητα να μπλέκονται με ξεχωριστές διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή, με ενισχυμένη live μπάντα, ιδιαίτερες real-time σκηνοθεσίες, art-videos και αρκετά τετραγωνικά video wall τελευταίας τεχνολογίας, τα Κίτρινα Ποδήλατα ''συμπράττουν'' με φίλους μουσικούς, κάνουν ''ντουέτα'' με γνωστούς ερμηνευτές, τραγουδοποιούς και συγκροτήματα, παντρεύοντας τον γνώριμο δυναμικό ηλεκτρικό ήχο τους ακόμα και με ηχοχρώματα παραδοσιακής μουσικής. 

Το www.BullMp.com  σας δίνει τη δυνατότητα να ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ με τον εξής απλό τρόπο:

1. Μπείτε στην επίσημη σελίδα του Bullmp.com στο Facebook και γίνετε δωρεάν μέλη πατώντας επάνω δεξιά στη σελίδα το κουμπί LIΚE / ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

2. Στείλτε μας μήνυμα στο Facebook με θέμα: "ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ", το ονοματεπώνυμό σας, τηλεφωνο επικοινωνίας και email σας, για να μπείτε στην κλήρωση για 2 διπλές προσκλήσεις για το Live στις 27/10/12!!! 

3. Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο που διαβάζετε, στον τοίχο / wall - χρονολόγιο / timeline σας στο Facebook.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στα στοιχεία που έχουν στείλει.
 
Top