Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 

Το Red Club - Rock Live and More, αποτελεί ένα νέο χώρο που θα φιλοξενεί νέα ροκ σχήματα και φιλοδοξεί να γίνει ένα «καθαρό ροκ στέκι». Εκεί θα ακούμε όλη την σύγχρονη ροκ σκηνή, αλλά και κλασσικά ροκ κομμάτια, ιδίως από την αγαπημένη δεκαετία του ’80. Θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη με νέα ροκ Ελληνικά σχήματα, και κάθε Παρασκευή – Σάββατο με τη δική του House Band.

Τα νέα συγκροτήματα που θα παίζουν τις Πέμπτες, θα έχουν το μάξιμουμ της προβολής, θα
τύχουν προσοχής από ανθρώπους της δουλειάς που θα είναι καλεσμένοι, και αυτοί που
θα βγαίνουν πρώτοι κάθε μήνα από την ψηφοφορία θα έχουν μία μέρα για να παίξουν
μόνοι τους όλο το πρόγραμμα τους.

Οι υπόλοιπες ημέρες που απομένουν είναι ελεύθερες για happenings, events, parties, guest
djs, παρουσιάσεις ροκ cd, Live από γνωστά Ελληνικά και ξένα γκρουπ ή καλλιτέχνες κ.α.

Το www.BullMp.com Χορηγός Επικοινωνίας στα Live & Special Events που θα γίνονται στο Red Club - Rock Live and More, δίνει τη δυνατότητα να ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ με τον εξής απλό τρόπο:

1. Μπείτε στην επίσημη σελίδα του Bullmp.com στο Facebook : https://www.facebook.com/BullMpdotcom και γίνετε δωρεάν μέλη πατώντας επάνω δεξιά στη σελίδα το κουμπί LIΚE / ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

2. Στείλτε μας μήνυμα στο Facebook με θέμα: "ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - RED - CLUB", την ημερoμηνία που θέλετε να παρευρεθείτεκαθώς και το ονοματεπώνυμό σας, τηλεφωνο επικοινωνίας και email σας, για να μπείτε στην κλήρωση που θα γίνεται για κάθε Live & Special Event για 10 διπλές προσκλήσεις.

3. Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο που διαβάζετε, στον τοίχο/wall-χρονολόγιο/timeline σας στο Facebook.

4. Μπείτε στην επίσημη σελίδα του RED CLUB στο Facebook :  https://www.facebook.com/RedClubGreece  και γίνετε δωρεάν μέλη πατώντας επάνω δεξιά στη σελίδα το κουμπί LIΚE / ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

Οι νικητές θα ειδοποιούνται με μήνυμα στα στοιχεία που έχουν στείλει.

Η επίσημη έναρξη προγράμματος θα γίνει την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 στις 23:00 με την Κέλλυ Καλτσή και τους Special k’z με support τον Άρη Μακρή.

Μπείτε στο site του Red Club - Rock Live and More και μάθετε τα πάντα για το πρόγραμμα των Lives και special events. www.redclub.gr

 
Top