Οι Playmen ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ultimate pop star  Έλενα Παπαρίζου σε μια super διασκευή του κομματιού “All The Time” (1985) του Rick James !


Μετά την τεράστια επιτυχία του "Together Forever" και του "MrPerfect"  η νέα αυτή συνεργασία είναι ένα μοναδικό μείγμα από τη λάμψη, και σκηνική παρουσία της  Έλενας Παπαρίζου και του πρωτοποριακού ήχου των Playmen!


Συμμετέχουν η εκθαμβωτική τραγουδίστρια Courtney και ο νεαρός RiskyKidd, που ήρθε από το εξωτερικό να μας μεταφέρει  στους R'n'B ρυθμούς του,σε ένα Dance Hit που ήδη έχει κατακτήσει την κορυφή των Chart! Μέσα από την δημιουργική σκηνοθεσία και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο σκηνοθέτης Απόλλωνας Παπαθεoχάρης και τις απίστευτες χορογραφίες της Chali Jennings μεταφερόμαστε στην πραγματική διάσταση του party... All The Time! Τη Διεύθυνση της φωτογραφίας υπογράφει ο Ramon Ignacio Malapetsa!

Το τραγούδι  «All The Time» Playmen feat. Helena  που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά live στα Mad Video Music Awards 2012 κυκλοφορεί από την Panik Records και το video clip μπορείτε να το απολαύσετε ΕΔΩ.
 
Top