To 2o Live για τον παγκόσμιο μουσικό διαγωνισμό Hard Rock Rising 2012 για ελληνικές μπάντες ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 29/2/2012. Ήταν μία βραδιά γεμάτη Rock μουσική, πολύ ενθουσιασμό και ενέργεια !!! Και οι 3 μπάντες-  Bleach ,  Project Zeroed , Schooldrivers - ήταν πρωταγωνιστές του δεύτερου Ελληνικού ημιτελικού και ανέβηκαν στο stage για να τα δώσουν όλα! Το κοινό απόλαυσε δυνατά vibes και φρέσκες μουσικές, χειροκροτώντας τη προσπάθεια όλων!

Νικητές της βραδιά ήταν οι Schooldrivers που πέρασαν στον Ελληνικό τελικό, στις 21/03, διεκδικώντας το ελληνικό έπαθλο αλλά και τη συμμετοχή τους στη παγκόσμια φάση του διαγωνισμού! 

Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν οι: Χάρης Συμβουλίδης, αρχισυντάκτης του Avopolis.gr, Georgia Κεφαλά,  τραγουδίστρια των Μπλέ, Κωνσταντίνος Δημόπουλος, μουσικός παραγωγός. Για τη κριτική επιτροπή, η επιλογή του νικητή ήταν μία δύσκολη υπόθεση, καθώς όλοι είχαν μία δυναμική παρουσία και ένα ξεχωριστό στοιχείο. 

Στο επόμενο Hard Rock Rising Live στις 07/03 στο Hard Rock Cafe Athens (Φιλελλήνων 18), με τη συμμετοχή των 3ΕΥΧΕΣ, Mr Highway band και Karro, θα μάθουμε ποιά θα είναι και η 3η μπάντα, η οποία θα παλέψει στον Ελληνικό τελικό!  Μην το χάσετε!

Χορηγός Επικοινωνίας : www.BullMp.com
 
Top