O Ελληνικός τελικός του διεθνούς μουσικού διαγωνισμού Hard Rock Rising 2012 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 στο Hard Rock Cafe Athens μεταξύ των 3 επικρατέστερων μπαντών από τις 3 προηγούμενες φάσεις του διαγωνισμού: Grain of Sense, Schooldrivers και Mr. Highway Band. Νικήτρια μπάντα αναδέχθηκε η  Mr. Highway Band που θα εκπροσωπήσει το Hard Rock Cafe Athens για την Ελλάδα και θα παλέψει ανάμεσα σε άλλα 85 Hard Rock Cafes σε όλο τον κόσμο! 

Ο τελικός νικητής της παγκόσμιας φάσης, η οποία θα διαρκέσει από της 9 έως τις 24 Απριλίου 2012, θα έχει την ευκαιρία να ανοίξει το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού, το Hard Rock Calling, στο Hyde Park του Λονδίνου, με headline για φέτος τον Bruce Springsteen και την E-street Band!

Η κριτική επιτροπή του τελικού, αποτελούνταν από ιδιαίτερα αναγνωρίσιμους και αξιόλογους συντελεστές της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, οι οποίοι τίμησαν τον θεσμό με τη παρουσία τους: ο Χάρης Συμβουλίδης (αρχισυντάκτης του Avopolis.gr), ο Φώτης Βαλλάτος (διευθυντής σύνταξης της Lifo), ο Δημήτρης Κοργιαλάς (Μουσικός-Συνθέτης) και ο Γιάννης Λεουνάκης (ραδιοφωνικός παραγωγός στον Rock FM) και θα στηρίξουν την Ελληνική μπάντα σε αυτή τη προσπάθεια!  


Χορηγός Επικοινωνίας Hard Rock Rising 2012www.BullMp.com




 
Top