Total Digital Transformation 2024

 

Το εκρηκτικό powerpop/rock τρίο των WhiteNoiz πιο ανανεωμένο και wild απο ποτέ έρχεται να ταρακουνήσει για τα καλά τις Παρασκευές μας σ' ένα υπέροχο νέο χώρο στο BoomBox, στο κέντρο της Αθήνας (Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, Κιάφας 13, Πεζόδρομος) !!!!

Μετά απο μια πλήρη χρονιά σε ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και clubs ανα την Αθήνα (Egomio Ache, Metropolis Stage, Void, Bourbon, Αρχιτεκτονική κ.ά.) αλλα και σε τηλεοπτικά πλατώ (EsC TV, Mad Day Live), το powerpop τρίο των Ανδρέα Καπάταη (φωνή), Γιώργου Κουτσογεωργάκη (κιθάρα, programming, φωνητικά) και Χάρη Γρυπαίου (drums, φωνητικά) βρίσκεται στο στάδιο ηχογράφησης και επιλογής κομματιών του τα οποία αναμένεται να ενθουσιάσουν! Την παραγωγή τους έχουν αναλάβει οι πολυπλατινένιοι μουσικοί παραγωγοί Leo Chantzaras και Στράτος Διαμαντής, υπεύθυνοι για τις επιτυχημένες παραγωγές των Σάκη Ρουβά, Έλενας Παπαρίζου, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Άννας Βίσση και πολλών άλλων ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών! Πέρα απο τo συναυλιακό σανίδι όμως φρόντισαν να διαδώσουν το "θόρυβό" τους και στο ραδιόφωνο μέσα απο τη συχνότητα του MoreRadio στο "The WhiteNoiz Show" !!! Tώρα, με άγριες διαθέσεις και με super ανανεωμένο πρόγραμμα υπόσχονται καυτά βράδια Παρασκευής με πολύ....ΘΟΡΥΒΟ!!!

The time is coming.....The BoomBox is ready for extreme noizzzzzz!!! Ξεχάστε όσα ξέρατε μέχρι σήμερα....όλη η ιστορία της Pop/Rock σε ένα μαγαζί έτοιμο για πολύ θόρυβο!!!!!

Είσοδος με ποτό 12 ευρώ
Doors Open: 23:00
Τηλέφωνα κρατήσεων: 6933243684, 6972394746 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: www.bullmp.com
 
Top