Το BullMp.com παρουσιάζει 9 νέες Δυναμικές Αγγλόφωνες και Ελληνόφωνες Μπάντες LIVE στο Athens Beer Festival 2013 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Ν.Φάληρο !! Τα Live Acts είναι τα εξής : 1) After Maths στις 2/9/13, 2) The Delay στις 3/9/13, 3) Remade στις 4/9/13, 4) Mind Departure στις 5/9/13, 5) 3W.GR στις 8/9/13, 6) Beef Jerky στις 9/9/13, 7) Schooldrivers ft. Deejay Nic στις 9/9/13, 8 ) Sunlight στις 10/9/13, 9) FlyByWire στις 11/9/2013 !! Καθημερινά θα κληρώνεται 1 Δωρεάν Πρόσκληση εισόδου στο φεστιβάλ για 2 άτομα + Εκπτωτικό κουπόνι για όλους με άφθονη μπύρα και φαγητό στο χώρο του φεστιβάλ !!! Μπορείτε να συμμετέχετε όλοι με τον εξής απλό τρόπο :

Κάντε Like στο Facebook page του BullMp.com  https://www.facebook.com/BullMpdotcom

Στείλτε μας email στο bullmp.info@gmail.com με θέμα: "ATHENS BEER FESTIVAL 2013 -  όνομα του συγκροτήματος (που θέλετε να παρακολουθήσετε Live στο Festival)" μαζί με το ονοματεπώνυμό σας, email, περιοχή, τηλεφωνο επικοινωνίας, facebook name. Εναλλακτικά τα ίδια στοιχεία μπορείτε να συμπληρώσετε και να στείλετε στη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκετε στη δεξιά πλευρά της σελίδας http://www.bullmp.com/p/contact2.html πατώντας Subscribe στο τέλος για ενεργοποίηση.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνεται καθημερινά μέχρι και τις 11/9/2013 για 1 Δωρεάν Πρόσκληση εισόδου στο φεστιβάλ για 2 άτομαΟι νικητές θα ενημερώνονται στα στοιχεία που μας έχουν στείλει.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 35% ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Επιπλέον για όλους όσους έρθετε στο  Athens Beer Festival 2013 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 2/9/2013 μέχρι τις 11/9/2013 πατήσετε πάνω στο διπλανό εκπτωτικό κουπόνι, τυπώστε το και φέρτε το μαζί σας την ημέρα που θα επισκεφθείτε το Festival, για να έχετε έκπτωση 35% στο περίπτερο 'Ο Καλοφαγάς' σε όλα τα είδη του τιμοκαταλόγου του για άφθονο φαγητό και πολύ μπύρα !!






Πληρoφoρίες για τις 8 εξαιρετικές μπάντες που σας παρουσιάζει το www.BullMp.com στο Athens Beer Festival 2013 μπορείτε να βρείτε παρακάτω :

1) AFTER MATHS (Alternative / Rock) Δευτέρα 2/9/13, 20:40-21:10

Οι Αfter Maths είναι ένα alternative / rock σχήμα απο την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2009 , ως studio project της Decy Belu και του Duru (μπασσίστα των Τσοπάνα Rave ,Transistor). Ηχογράφησαν το πρώτο τους demo ,με τη βοήθεια φίλων μουσικών και επειδή αυτό έτυχε ευνοικών κριτικών, αποφάσισαν να συνεχίσουν ως μπάντα πλέον. Το 2011 ηχογράφησαν το πρώτο τους ΕΡ με 5 τραγούδια, το οποίο έχει ήδη ραδιοφωνικά air-plays στην Ελλαδα (Best FM , Sport FM ,Atlantis FM κλπ) αλλά και σε web radios/sites στον κόσμο (NME , Frequency, Dark Asylum etc),θετικά reviews και ενα re-mix του τραγουδιού τους fateproof απο τον Spyreas Sid των Cyanna. Προς το παρόν , κάνουν πρόβες με τα νέα μέλη τους για live εμφανίσεις και ετοιμάζουν ήδη τα νέα τραγούδια τους για το πρώτο τους cd. To πρώτο τους single για τον επερχόμενο δίσκο τους, λέγεται "Queen Elizabeth" , κυκλοφόρησε στις 10/4/13 και περιέχει 2 τραγούδια και ένα radio edition song. H μίξη και η ηχογράφηση έγινε στα Artracks studios από τον Αλέξη  Μπόλπαση και την παραγωγή υπογράφουν ο Α. Μπόλπασης και οι @fter Maths.

2) THE DELAY (Alternative / Pop-Rock) Τρίτη 3/9/2013, 21:20-22:25

Το νεανικό alternative pop-rock συγκρότημα από την Αθήνα ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2010. Η μουσική τους έχει επιρροές από alternative pop-rock μουσικές και σχήματα όπως οι Red Hot Chili Peppers, οι Muse οι Arctic Monkeys κ.α Η μπάντα έχει δεχθεί πάρα πολύ καλές κριτικές για την ερμηνεία τους, το δυναμισμό και την ενέργεια τους στις Live εμφανισεις τους σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους της Αθήνας. Η καλή τους φήμη έφτασε στο Δήμητρη Κοργιαλά που τους ξεχώρισε και τους επέλεξε να συμμετεχουν σε Live του ενώ έχουν βραβεύθεί από την Unesco νομού Πειραιώς και Νήσων για την εξαιρετική εμφανισή και συμμετοχή τους σε εκδηλωσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα του οργανισμού.Τον Απρίλιο 2013 αναδείχθηκαν 1οι στην ψηφοφορία κοινού στο ΒullMp Radio Show Contest 2013 ανάμεσα σε γνωστούς, καταξιωμένους αλλά και νέους καλλιτέχνες και συγκροτήματα που φιλοξενήθηκαν στο 2ο χρόνο της δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπής. Στο event της απονομής που καλύφθηκε από το MTV Greece παρουσίασαν Live επιλεγμένες διασκευές αλλά και κομμάτια από την επερχόμενη δουλειά τους !! http://www.youtube.com/watch?v=TDZvXsBIJ90

3) REMADE (Alternative / Rock) Τετάρτη 4/9/2013, 20:00-21:00

Οι Remade είναι μια alternative rock μπάντα από την Χαλκίδα και έδρα την Αθήνα. Το όνομα τους αντιπροσωπεύει απόλυτα καθώς έχουν αλλάξει πολλά μέλη μέχρι την τωρινή σύνθεση, κάτι που ναι μεν τους δυσκόλεψε αλλά τους βοήθησε στο να εντάξουν διαφορετικά στοιχεία στην μουσική τους. Έχουν στο ενεργητικό τους ένα album με τίτλο «The Spark» και ένα E.P με τίτλο «Landmine of Love» που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβρη 2013. Μέχρι τα μέσα του επόμενου χρόνου θα κυκλοφορήσουν ένα ακόμα E.P και τέλος ένα ολοκληρωμένο album. Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως ενεργή μπάντα, που έχει πολλές live εμφανίσεις στο ενεργητικό της. 

4) MIND DEPARTURE (Alternative / Rock) Πέμπτη 5/9/2013, 20:40-22:25

Οι Mind Departure είναι ένα νέο, ανερχόµενο, και πολλά υποσχόµενο alternative rock συγκρότηµα από την Αθήνα. Εχουν δώσει πολλά και επιτυχηµένα live σε πολλές γνωστές µουσικές σκηνές της πόλης όπως, Αρχιτεκτονική Γκάζι, Rockwood, Ghost House, Jasmin, Cabaret Voltaire, KooKoo, Hard Rock Cafe,και στην επαρχία όπως στο Artichoke Rock Bar (Κόρινθος) και στο CMG Rock Club (Λουτράκι), αλλά και σε φεστιβάλ σε διάφορες περιοχες όπως στο φεστιβαλ του ραδιοφωνικού σταθµού Super στην Κρήτη, στο φεστιβάλ της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης και στο 6ο Φεστιβάλ Νέων Αργυρούπολης. Υπάρχει ένας ορισµός, που τους χαρακτηρίζει: Mind Departure είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται κανείς όταν το µυαλό του είναι απελευθερωµένο από οποιαδήποτε δέσµευση του επιβάλει το νοητό περιβάλλον που η ανθρωπότητα έχει ορίσει. Βγάζουµε το µυαλό µας από το κουτί, σπάµε τους κανόνες και τους νόµους της λογικής, βλέπουµε και ζούµε τον κόσµο µας µε την δική µας αλήθεια.

5) 3W.GR ( Indie / Rock) Κυριακή 8/9/2013, 21:30-22:40

Οι 3w.gr είναι μια μπάντα ελληνόφωνου ροκ με αρκετή εμπειρία μιας έχουν συμμετάσχει σε αρκετά, live, μουσικούς διαγωνισμούς, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, support σε συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών. Γενικά δε χάνουν ευκαιρία να δείξουν τη δουλειά τους και κυνηγάνε το όνειρο. Αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι η δυνατή ενέργεια στη σκηνή, η καλή τους χημεία και η επικοινωνία με το κοινό. Τραγούδια τους παίζουν ήδη σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας. Σκοπός τους είναι να  δημιουργούν καλή μουσική και να κάνουν πολλά όμορφα live και συνεργασίες με ενδιαφέροντες καλλιτέχνες του χώρου.

6) BEEF JERKY (Funk / Soul) Δευτέρα 9/9/2013, 20:25-21:25

Οι Beef Jerky είναι ένα 7μελες funk,soul συγκρότημα με έδρα την Αθηνά. Αρχικός στόχος της μπάντας ήταν η δημιουργία μιας εκτενούς playlist από τις ρίζες της funk μουσικής του ’70 μέχρι και τα πιο μοντέρνα ακούσματα της σημερινής μας εποχής. Οι Beef Jerky στοχεύουν να ξαναδημιουργήσουν τα χορευτικά party μέσα σε bar,lounges και καφέ και το έχουν καταφέρει με την ενεργεία που δείχνουν σε live που έχουν κάνει με ενδεικτικές αναφορές αυτά στο «Aλάβαστρον café-bar», «Rockwood», «Φαεινον», κ.α. Οι επιρροές της μπάντας κυμαίνονται από James Brown, Erykah Badu, Tower of Power, Aretha Franklin και Stevie Wonder μέχρι νεότερες επιλογές όπως Lettuce, Joss stone, Red Hot Chilli Peppers, Daft Punk αλλά και όλα τα παρακλάδια της funk όπως disco, hip-hop, neo-soul και funk rock. Μελλοντικοί στόχοι του συγκροτήματος είναι να συνεχίσει να παίζει σε μαγαζιά και να επιστρέψει στο στούντιο με όλο το momentum που έχει κερδίσει από τις εμφανίσεις του και να συνθέσει δικό του υλικό με επακόλουθες εμφανίσεις.

7) SCHOOLDRIVERS FT. DEEJAY NIC (Modern Rock) Δευτέρα 9/9, 21:40-22:25
Οι Schooldrivers σχηματίστηκαν το 2009 και είναι ένα modern rock συγκρότημα από την Αθήνα. Αρχικά ως ελληνόφωνο σχήμα με άλλο όνομα (Kay & The Schooldrivers) κυκλοφόρησαν ένα άλμπουμ (Πάμε Εκδρομή [2009]) και 2 ακόμα singles (Έπρεπε Να Γίνω Ράπερ [2010], Άντε Γεια [2011]). Την αλλαγή του ονόματος και του ύφους της μπάντας σε αγγλόφωνο ακολούθησε η κυκλοφορία 3 ακόμα singles (Know My Name [2011], Roll The Dice ft Zenon [2012], Ol Johnny [2013]). Αριθμούν πάνω από 200 εμφανίσεις στις σημαντικότερες σκηνές της χώρας και έχουν πρωταγωνιστήσει στη δική τους τηλεοπτική σειρά στο MTV GREECE. Μεταξύ άλλων, αναδείχθηκαν 1οι της προτίμησης του κοινού στους διαγωνισμούς για το support των Bon Jovi & Red Hot Chili Peppers, ενώ είναι η πρώτη modern rock μπάντα που συμμετείχε στο μεγαλύτερο dance event της Κρήτης, το B.I.G Party Ierapetra Xperience 2013 μπροστά σε ένα κοινό 3000 ατόμων. Η μουσική τους είναι ένα μείγμα από "βαριές" grunge παραμορφωμένες κιθάρες, ογκώδη rock τύμπανα, σκοτεινές μπασσογραμμές, οργισμένα φωνητικά, παραμορφωμένα πιάνα & progressive synths. Αν σας αρέσουν μπάντες όπως: Foo Fighters, Seether, Bush, Faith No More, Muse & RHCP θα αγαπήσετε τους SD. Ο δίσκος τους Theronation αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2013. Μαζί τους στο Athens Beer Festival 2013 συμμετέχει και ο Deejay Nic συνδυάζοντας την rock με την electronica σε ειδικές διασκευές που εγγυώνται μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

8) SUNLIGHT (Hard Rock) Τρίτη 10/9/2013, 21:20-22:25

Οι Sunlight είναι μια Hard rock μπάντα που ιδρύθηκε το 2009 στην Αθήνα. Eχουν εμφανιστεί ζωντανά σε πολλά Rock bars και φεστιβάλ στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία. Το Δεκέμβρη του 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο EP με τίτλο Rockin' all around που περιέχει 3 κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο που θα κυκλοφορήσει στα τέλη 2013.Το EP είχε πολύ καλή ανταπόκριση από το κοινό με αποκορύφωμα την κυκλοφορία του και στην Ιαπωνία.


9) FLYBYWIRE (Nu Metal / Rap-Rock) Τετάρτη 11/9/2013, 21:20-22:25

Οι Flybywire είναι μια εξαμελής #Rap #Rock ελληνόφωνη μπάντα. Το καλοκαίρι του 2010 ξεκίνησαν τα πρώτες live εμφανίσεις τους και μέχρι και σήμερα συμμετείχαν σε πάνω από 130 συναυλίες σε Αθήνα, επαρχία και Κύπρο. Το πρώτο τους DEMO κυκλοφόρησε το 2010 με 4 κομμάτια το οποίο διένειμαν δωρεάν στις LIVE εμφανίσεις τους και για PROMO σε ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Αθήνα και επαρχία. Το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο X-isosi κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2012 ανεξάρτητα από το μουσικό label #Ixotron #Spinners. Τον Ιανουάριο του 2013 κυκλοφόρησαν ένα νέο single καθώς και το video clip με τίτλο “Κοπάνα μέσα από την Nuke Records της δισκογραφικής εταιρείας #Spicy. Αυτό τον καιρό βρίσκονται στο Studio δουλεύοντας τον δεύτερο δίσκο τους, ο οποίος αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2013.

LINEUP - 9 POWER GREEK BANDS LIVE@ATHENS BEER FESTIVAL 2013 POWERED BY BULLMP


Περισσότερα για το #Athens Beer Festival 2013 μπορείτε να βρείτε στο link: http://www.athensbeerfest.com/


To Festival για νέες μπάντες που διοργανώνει το www.Bullmp.com στα πλαίσια του Athens Beer Festival 2013 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι αφιερωμένο στην μνήμη ενός νέου μουσικού του TUG που έφυγε άδικα νωρίς μετά από ένα χρόνο μάχης με τον καρκίνο. http://www.rockap.gr/tug/
 
Top