Total Digital Transformation 2024

 




ΤΟ HARD ROCK ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΝΑ ΡΟΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ


ΣΤΟ HARD ROCK HOTEL, ΣΤΗΝ ΙΜΠΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ $50.000


Ανακοίνωση της Δυνατότητας Ανοιχτής Συμμετοχής για την Ανάδειξη του Νικητή της Μεγαλύτερης, στον Κόσμο, Μονοήμερης Μουσικής Διοργάνωσης, ο οποίος θα παίξει Ζωντανά στο Hard Rock Hotel στην Ίμπιζα της Ισπανίας


Το Hard Rock, σε συνεργασία με τη ReverbNation, ανεβάζει την ένταση για τη διεξαγωγή του έκτου ετήσιου παγκόσμιου μουσικού διαγωνισμού, Hard Rock Rising.


Την Τετάρτη, 1 Ιουνίου, 2016, όλοι οι ανερχόμενοι εγχώριοι καλλιτέχνες και τα μουσικά σχήματα θα έχουν την ευκαιρία να ανέλθουν στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα, συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη στον κόσμο, μονοήμερη μουσική διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα συμμετέχοντα Hard Rock Cafes ανά τον κόσμο.

Οι μουσικοί (μπάντες) που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή online στη διεύθυνση HardRockRising.com από σήμερα έως την Παρασκευή 11 Μαρτίου, 2016, διεκδικώντας την ευκαιρία να κερδίσουν 50.000 δολάρια, ένα μουσικό βίντεο επαγγελματικών προδιαγραφών, ένα πακέτο δώρων Fender και ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να παίξουν ζωντανά στο Hard Rock Hotel στην Ίμπιζα.
“Η ζωντανή μουσική αποτελεί θεμελιακό στοιχείο της αποστολής του Hard Rock από την ίδρυσή του το 1971,” δήλωσε ο Jeff Nolan, ο μόνιμος γκουρού της μουσικής και Ιστορικός των Αναμνηστικών της Hard Rock International. “Ο διαγωνισμός Hard Rock Rising 2016 είναι μια μονοήμερη γιορτή των τοπικών καλλιτεχνών σε ολόκληρο τον κόσμο. Ευελπιστούμε να προσελκύσουμε την προσοχή και τη συμμετοχή αυτών των απίστευτων και συχνά γνωστών μουσικών σχημάτων, εξασφαλίζοντας παράλληλα την προβολή που θα τους επιτρέψει να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της επαγγελματικής τους επιτυχίας.”

Ρόκαρε στη Χώρα σου και Κέρδισε Παγκόσμια Αναγνώριση

Οι συμμετέχοντες- αφού δηλώσουν τη συμμετοχή τους- θα λάβουν ένα μοναδικό URL το οποίο μπορούν να το κοινοποιούν (μέσω των social media και όχι μόνο) για να ενθαρρύνουν τους θαυμαστές τους να συμμετάσχουν στην online ψηφοφορία. Το σχήμα που θα λάβει το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων online θα γίνει ο τυχερός “νικητής” του τοπικού Hard Rock.

v  Η περίοδος της online ψηφοφορίας θα διαρκέσει από την Πέμπτη, 17 Μαρτίου έως την Τετάρτη, 23 Μαρτίου. Οι θαυμαστές έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν πολλούς καλλιτέχνες, οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται σε οποιαδήποτε από τις πόλεις που συμμετέχουν.
Ο τυχερός “νικητής” που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους θα αποκτήσει αυτόματα το δικαίωμα να συμμετάσχει στη μουσική παρουσίαση Hard Rock Rising που θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 1 Ιουνίου, 2016, στο Hard Rock Cafe ή Hotel της τοποθεσίας που επέλεξε όταν δήλωσε συμμετοχή.  Η ομάδα του τοπικού Hard Rock Cafe ή Hotel θα επιλέξει τρία επιπλέον μουσικά σχήματα για να παίξουν ζωντανά σε κάθε τοποθεσία, ενώ ένα πάνελ με κριτές της τοπικής μουσικής βιομηχανίας θα επιλέξει έναν νικητή από κάθε τοποθεσία.

Στο Hard Rock Cafe Athens, θα διεξαχθούν 3 ημιτελικοί: στις 11, 18 και 25 Μαΐου, 2016.

Από κάθε ημιτελικό, θα επιλέγεται ένας νικητής και στον τελικό της 1ης Ιουνίου, 2016, θα διαγωνιστούν 4 καλλιτέχνες ή μπάντες στο σύνολο (συμπεριλαμβανομένου του νικητή που έχει περάσει αυτόματα στον τελικό).
Ένα πάνελ με τη συμμετοχή επαγγελματιών της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας, θα περιορίσει τον αριθμό των τοπικών νικητών σε τέσσερις περιφερειακούς φιναλίστ και θα αναδείξει τον παγκόσμιο νικητή του μεγάλου βραβείου. Όλοι θα κερδίσουν ένα μουσικό βίντεο επαγγελματικών προδιαγραφών το οποίο θα προστεθεί στο περιφερειακό σύστημα βίντεο του Hard Rock, ένα πακέτο CD/DVD 1.000 τεμαχίων που θα περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη ηχογράφηση και το τελευταίο τους βίντεο από την Bison Disc, και ένα πακέτο βραβείων Fender. Ο νικητής του μεγάλου βραβείου θα κερδίσει $50.000 δολάρια και το βίντεό του θα προστεθεί στο σύστημα βίντεο του Hard Rock παγκοσμίως, ενώ θα ταξιδέψει με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να παίξει ζωντανά στο Hard Rock Hotel στην Ίμπιζα τον Σεπτέμβριο του 2016.

Το Hard Rock Rising διοργανώνεται σε συνεργασία με τη ReverbNation, παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή εργαλείων σε ανεξάρτητους μουσικούς με σκοπό τη διαχείριση κάθε πτυχής της καριέρας τους. Η μοναδική πλατφόρμα και η εκτεταμένη κοινότητα με πάνω από 4 εκατομμύρια καλλιτέχνες σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως που διαθέτει η ReverbNation, προσφέρει στους καλλιτέχνες, που δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί, την ευκαιρία να εκτοξεύσουν τη μουσική σταδιοδρομία τους και να εκτεθούν στο παγκόσμιο κοινό του Hard Rock.
“Η ευκαιρία για τη ReverbNation να συμπράξει και να υποστηρίξει το Hard Rock Rising για μια ακόμη χρονιά,  υπογραμμίζει το πάθος και την αφοσίωσή μας να παρέχουμε σε ανερχόμενους καλλιτέχνες τα εργαλεία που χρειάζονται για να προωθήσουν τη μουσική σταδιοδρομία τους,” δήλωσε ο Mike Doernberg της ReverbNation. “Χρησιμοποιώντας τη μοναδική πλατφόρμα μας και τις δυνατότητες μουσικής επιμέλειας, είμαστε σε θέση να προβάλλουμε τους ταλαντούχους μουσικούς της κοινότητας της ReverbNation και να τους συστήσουμε στο παγκόσμιο κοινό του Hard Rock.”

Για τους πλήρεις κανόνες του διαγωνισμού και τον κατάλογο των τοποθεσιών που συμμετέχουν, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.HardRockRising.com.
 
Top