Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 

Το www.BullMp.com σε συνεργασία με  τo mhost.gr πάροχο υπηρεσιών web services,  δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του BullMp.com να κερδίσουν  1 GB WEB HOSTING για κάθε site με κατάληξη .GR που θα κατοχυρώσουν στην mhost καθώς και να αποκτήσουν ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (web hosting) σε προνομιακή τιμή με τον εξής απλό τρόπο

Μπείτε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/BullMpdotcom και γίνετε μέλη μας πατώντας επάνω δεξιά στη σελίδα το κουμπί LIΚE / ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

Στείλτε μας email, όσοι ενδιαφέρεστε για την προσφορά, στο bullmp.info@gmail.com με θέμα: "MHOST-OFFER" μαζί με το ονοματεπώνυμό σας, email, περιοχή, τηλεφωνο επικοινωνίας, facebook name για να σας αποστείλουμε τη διαδικασία ενεργοποίησης της προσφοράς για εσάς. Εναλλακτικά τα ίδια στοιχεία μπορείτε να συμπληρώσετε και να στείλετε στη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκετε στη δεξιά πλευρά της σελίδας http://www.bullmp.com/p/contact2.html πατώντας Subscribe στο τέλος για ενεργοποίηση.

Προσοχή η προσφορά λήγει στις 19/8/2013 οπότε η εξυπηρέτηση όλων όσων την διεκδικήσετε θα γίνει με βάση την ημερομηνία αποστολής ενδιαφέροντος.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ WEB HOSTING από την MHOST.GR

ΔΩΡΟ +1 GB HOSTING με κάθε site με κατάληξη .GR που θα κατοχυρώσετε στην mhost. 

Βασικά Χαρακτηριστικά:
4000 mb disk space
100000 mb bandwidth
20 Email account
5 FTP account
5 SQL Database
5 Domain Addon
5 Parked Domains
unlimited Sub domains
control panel : CPanel

Κόστος προσφοράς : 45 ευρώ/έτος
 
Top