Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 


To Hard Rock Rising δίνει την ευκαιρία σε εγχώρια συγκροτήματα να πρωταγωνιστήσουν στο μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό συγκροτημάτων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μέσα από το Hard Rock Rising, το Hard Rock Cafe Athens δίνει την ευκαιρία σε εγχώριους καλλιτέχνες να διαγωνιστούν με συγκροτήματα από όλο τον κόσμο, προσφέροντάς τους μια εμπειρία ζωής – να συμμετάσχουν σε παγκόσμια περιοδεία, να κυκλοφορήσουν άλμπουμ και να πρωταγωνιστήσουν σε μουσικό βίντεο κλιπ, ως μέρος του Hard Rock Records και να κερδίσουν καινούργιο εξοπλισμό ύψους 10 χιλιάδων δολαρίων.

Σε ότι αφορά την έναρξη του τοπικού διαγωνισμού, οι θαυμαστές (Fans) είναι αυτοί που θα αποφασίσουν ποιά εγχώρια συγκροτήματα είναι αυτά που θα βγουν στη σκηνή του
Hard Rock Cafe Athens, με το να επισκεφθούν τη σελίδα του Hard Rock Cafe Athens στο facebook και να κατεβάσουν δωρεάν τα τραγούδια των συγκροτημάτων της επιλογής τους.

Επισκεφθείτε: 
για να ψηφίσετε, μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2013 !

Αφού αποφασισθεί η σειρά επιλογής των συγκροτημάτων, στο Hard Rock Cafe Athens καθώς και σε ακόμη 95 Hard Rock σε όλο τον κόσμο, θα φιλοξενηθεί μια σειρά από ζωντανούς μουσικούς διαγωνισμούς. Μέσα από τη διαδικασία αυτή, ένα συγκρότημα από κάθε Hard Rock θα επιλεγεί από μια ομάδα εγχώριων κριτών. Τα συγκροτήματα που θα επιλεγούν από αυτή τη φάση, θα περάσουν στο επόμενο στάδιο, όπου θα τεθούν σε διαδικασία ψηφοφορίας μέσω facebook, για να επιλεγούν τα 25 κορυφαία συγκροτήματα από όλο τον κόσμο.

Αφού καθοριστούν τα 25 καλύτερα συγκροτήματα, γνωστοί επαγγελματίες από τη μουσική βιομηχανία, όπως ο Steven Van Zandt από το συγκρότημα «E Street Band», ο Toby Leighton Pope, Ανώτερος Αντιπρόεδρος του «Live Nation» και οι Arists Relations Executives της Hard Rock records John Kickpatrick, James Buell και Blake Smith, θα επιλέξουν τον πρώτο νικητή καθώς και τα δύο συγκροτήματα που ακολουθούν.

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα πραγματοποιήσει παγκόσμια περιοδεία σε έξι μεγαλουπόλεις που θα καθοριστούν από τη Hard Rock International, ενώ παράλληλα θα καταλάβει μια θέση στο Hard Rock Calling festival στο Λονδίνο. Επιπρόσθετα θα εμφανιστεί στα Hard Rock Cafes του Σύδνεϋ, Τόκιο, Χονγκ Κονγκ, Σικάγο και Χονολουλού, και θα ηχογραφήσουν άλμπουμ και μουσικό βίντεο κλιπ ως μέρος του Hard Rock Records. Φυσικά θα παραλάβουν και καινούργιο μουσικό εξοπλισμό αξίας 10 χιλιάδων δολαρίων. Τα επόμενα συγκροτήματα που θα καταλάβουν τη δεύτερη και τρίτη θέση, θα κερδίσουν εξοπλισμό 10 χιλιάδων δολαρίων.
Για πληροφορίες καθώς και τον κατάλογο συμμετεχόντων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:  www.hardrock.com ή www.facebook.com/hardrock.
 
Top