Total Digital Transformation 2024

 




Με αφορμή τα 10 χρόνια παρουσίας της ΑΜΚΕ Μεταμόρφωσις, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, διοργανώνεται στο Θέατρο Κνωσός, μια μοναδική  βραδιά μοιράσματος εμπειριών κοινωνικής προσφοράς με τίτλο «Μεταμορφώνοντας τον Κόσμο».

       Στην εκδήλωση αυτή, ηγέτες και εμπνευστές των πιο πετυχημένων κοινωνικών έργων των τελευταίων ετών μοιράζονται την ιστορία τους με τους συμμετέχοντες, με απώτερο σκοπό να μεταφέρουν την έμπνευση της στο ακροατήριο, έχοντας αφυπνίσει το κομμάτι της συμμετοχής στα κοινά και της υπέρβασης σε προσωπικό επίπεδο. Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνονται παρουσιάσεις εθελοντικών δράσεων που καλύπτουν μεγάλο εύρος κοινωνικών θεμάτων σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς, ερευνητικούς, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.
          
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν από μοναδικά έργα κοινωνικής προσφοράς. Ενδεικτικά τα project: Imagine the City | Διαδρομές στη Μάρπισσα | Είμαι Ακόμα Παιδί | Journalist Acting | Supparting Students | Εκδρομή της Αγάπης | Ζωγράφοι σε Δράση για τα ΠΑΙΔΙΑ| Για της Της | Νέες ματιές | Greek Laughers | Δωμάτιο Project | Spin the Wheel | Χείλια Χαμόγελα | Surfers For Life και πολλά άλλα, ξεπήδησαν από της κόλπους της ΑΜΚΕ Μεταμόρφωσις.

            Επιδίωξη της εκδήλωσης είναι η επικοινωνία, η αλληλεπίδραση και η συζήτηση των ανθρώπων που κατάφεραν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να πραγματωθούν οι ιδέες τους και του κοινού που θα παρίσταται, μέσα από μια έκθεση της μεθοδολογίας και εφαρμογών, συνδέοντας την προσωπική ανάπτυξη και ευημερία με τις αρχές της προσφοράς και του εθελοντισμού. 

Η είσοδος γίνεται:

• είτε με Αιμοδοσία, που κάνετε στο πλησιέστερο σε εσάς κεντρικό νοσοκομείο δίνοντας τον κωδικό:14597 μέχρι Παρασκευή 16/3 ,
Πληροφορίες στο:
http://bit.ly/MetamorfonontasTonKosmo

είτε με προσφορά Υλικών Αγαθών που φέρνετε την ημέρα του event και θα διατεθούν σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη.
Πληροφορίες στο:
http://bit.ly/MetamorfonontasTonKosmo

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο:
http://bit.ly/MetamorfonontasTonKosmo
Θέσεις περιορισμένες.
            
            
Μετά τις παρουσιάσεις στο θέατρο Κνωσσός, θα ακολουθήσει ένα ξέφρενο party στη Στοά Old City (Πατησίων 99-101) για να εορταστεί η δεκαετής δράση του οργανισμού, ανοιχτό σε όλους με ελεύθερη είσοδο. Στα decks θα βρίσκεται ο Alex Hart ενώ ζωντανά θα εμφανιστεί το συγκρότημα Discopath, το οποίο θα προσφέρει μοναδικές Disco, Funk, και Glam Rock στιγμές.

Λίγα Λόγια για τους Discopath


Η μπάντα Discopath δημιουργήθηκε το 2015 κι εκτός από μια ντίσκο φανκ μπάντα με έντονο ταμπεραμέντο, ταλέντο και όρεξη για μουσική, ειναι πάνω απ'όλα και μία όμορφη παρέα φίλων που απολαμβάνουν τη μουσική τους διαδρομή!
Οι μουσικές επιρροές που "καταδυναστεύουν" τα μέλη της, όπως προδίδει και το όνομα της μπάντας είναι η Disco, όμως το Funk, το Glam Rock και ο,τιδήποτε εμπεριέχει γκρούβα, τους βαράει με το σφυρί του Thor στο κεφάλι.
Σκοπός η καλή διασκέδαση και το βασικότερο, ο χορός μέχρι τελικής ελεύθερης πτώσεως. Μαλλιά αφάνα, βάτες σε μπουφάν και spandex επιτρέπονται!!! 
Συνεχίζει μεχρι σημερα τις επιτυχημενες της εμφανίσεις σε μουσικες σκηνές της Αθήνας αλλά και σε special events.

Μέλη
Lead singer : Δωρίδα Χιώτη
  https://www.facebook.com/dorischiotis85/
Keys /vocals : Αγγελική Δουλγεράκη
Guitar / vocals : Κώστας Μπακόπουλος
Bass / vocals : Σταυρος Μανιατέας
Drums : Γιώργος Κασαβέτης

Links
https://www.facebook.com/discopath.band/

https://www.youtube.com/channel/UC0fku7lq7wAK-7j9B_u907g
 

Με μια ματιά:

----- Εκδήλωση ----
- Πού:
Στο θέατρο Κνωσσός ( Κνωσσού 11, Αθήνα)
- Πότε:
17 Μαρτίου, 20:00 - 23.00 ( Προσέλευση κοινού στις 19:30)

------- Party ------

- Πού:
Στην Στοά Πατησίων 99-101 / Old City (Πλατεία Βικτωρίας)

Για όσους χρησιμοποιήσουν το αυτοκινητό τους για την προσέλευση στο χώρο του party, έχουμε εξασφαλίσει έκπτωση στα 3 ευρώ για στάθμευση στο σταθμό αυτοκινήτων Βικτώρια Ε.π.ε (Δεριγνύ 29-31, Αθηνων) λίγα μέτρα από το μαγαζί! 


Σε εμπνέει;
Εάν ναι, κλείσε την θέση σου τώρα στο:
http://bit.ly/MetamorfonontasTonKosmo


Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε στο:
http://metamorfonontastonkosmo.gr/

 
Top