Total Digital Transformation 2024

 


Το BullMp.com σε συνεργασία με αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ & το Υπουργείο Παιδείας ΚΔΒΜ 1Grand Foyer σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΙΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦIΑ 100%  αξίας 3000 ευρώ3 Υποτροφίες με 50% έκπτωση στα δίδακτρα φοίτησης για κάθε τυχερό που θα κληρωθεί και θα εγγραφεί σε πρόγραμμα της επιλογής του στις ειδικοτητες : Μαγειρική , Ζαχαροπλαστική , Toυριστικό Στέλεχος , Food & Beverage Management , Spa Management.
Για να συμμετέχεις στην κληρώση για τις υποτροφίες πάτησε ΕΔΩ και συμπλήρωσε τα στοιχεία που ακολουθούν πατώντας στο τέλος το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ για να καταχωρηθεί και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου. Μην ξεχάσεις να κάνεις Like/Μου αρέσει στο Facebook Page του BullMp.com   για να ενημερώνεσαι για όλα τα νεότερα του διαγωνισμού και για νέους διαγωνισμούς.
Δήλωσε συμμετοχή από ΣΗΜΕΡΑ μέχρι την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 στις 23:59.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12:00 στα γραφεία του Grand Foyer (Λουίζης Ριανκούρ 59, Πανόρμου , Αθήνα) παρουσία νομικού συμβούλου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν μέσω του επίσημου site καθώς και της επίσημης facebook page του Grand Foyer.
Extra Προσφορά : Οσοι από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δεν κληρωθούν αλλά έχουν ήδη κάνειLike / Μου αρέσει στο https://www.facebook.com/BullMpdotcom και επιθυμούν να παρακολουθήσουνοποιαδήποτε ειδικότητα του Grand Foyer θα έχουν εκπτωτικό κουπόνι αξίας 700 ευρώ στην ειδικότητα της επιλογής τους, στέλνοντας με μήνυμα τη φράση "ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΠΟ BULLMP.COM" + την ειδικότητα που επιθυμούν στη Facebook σελίδα του BullMp.com  για ή στο email :bullmp.info@gmail.com για να τους αποσταλεί ο κωδικός ενεργοποίησης της προσφοράς μας.
Αναλυτικά πληροφορίες για την περιγραφή της κάθε ειδικότητας στο Grand Foyer μπορείς να βρεις πατώντας ΕΔΩ.
Αναλυτικά τους όρους του Διαγωνισμού μπορείς να τους βρεις πατώντας ΕΔΩ.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία, μπορείς να στείλεις email στο bullmp.info@gmail.com ή μήνυμα στο Facebook Page του BullMp.com.
Καλή επιτυχία!

Η προσφορά προβάλλεται στα sites : saveandwin.gr , diagonismos.gr , kerdise-to.grnethall.gr , ediagonismoi.gr , tixerakias.com , mydiagonismoi.grluckyduck.gr , likekaikerdise.com , alepouditsa.gr , e-contest.grjaba.gr
 
Top