Total Digital Transformation 2024

 



ΤΟ HARD ROCK RISING ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ STAR SYSTEM!

O μεγάλος νικητής των battles των συγκροτημάτων θα παίξει live στο Hard Rock Stadium στο Miami Gardens στη Φλόριντα, στην Αμερική!

Αθήνα, 2 Μαρτίου 2017 – Η Hard Rock International, καλεί όλους τους ανερχόμενους μουσικούς να κατακτήσουν τη σκηνή, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παίξουν μουσική κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο Hard Rock Stadium!

To Hard Rock, σε συνεργασία με τη ReverbNation, ανεβάζει την ένταση για τη διεξαγωγή του έβδομου ετήσιου παγκόσμιου μουσικού διαγωνισμού, Hard Rock Rising. Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης του Hard Rock Rising, θα πραγματοποιηθεί η πιο εκτεταμένη μάχη ανάμεσα σε συγκροτήματα, καλλιτέχνες και music acts σε περισσότερα από 125 Hard Rock Cafes, Ξενοδοχεία και Καζίνο!

Χορηγός Επικοινωνίας : BullMp.com

Oι δηλώσεις ηλεκτρονικής εγγραφής στο HardRockRising.com για τους ενδιαφερόμενους μουσικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παγκόσμια μάχη θα ανοίξουν την Πέμπτη, 2 Μαρτίου και θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 30 Μαρτίου (Ενημέρωση : Παράταση ηλεκτρονικής εγγραφής μέχρι Κυριακή 9 Απριλίου 2017). Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, όλοι οι νικητές της local φάσης θα λάβουν 1000 δολάρια, ενώ όλοι οι finalists της regional φάσης θα αποκτήσουν ένα πακέτο CD/DVD 1.000 τεμαχίων που θα περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη ηχογράφηση και το τελευταίο τους βίντεο από την Bison Disc, και ένα prize pack για μουσικά όργανα Fender.

«Το Hard Rock Rising είναι ένας μοναδικός παγκόσμιος διαγωνισμός, που παρέχει μια ευκαιρία ζωής στους φιλόδοξους καλλιτέχνες όλων των ηλικιών να επιδείξουν το ταλέντο τους και να συνδεθούν με νέους fans», δήλωσε ο Shailyne Berges, Marketing Manager, Hard Rock International. «Το 2016 έλαβαν μέρος στο Hard Rock Rising μουσικοί σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ στον πρώτο γύρο συγκεντρώθηκαν σχεδόν 175.000 ψήφοι από τους οπαδούς. Ο φετινός διαγωνισμός είναι βέβαιο ότι θα είναι εξίσου δυνατός και εντυπωσιακός και ανυπομονούμε να βάλουμε το νικητή σε μια διαδικασία «fast-track επιτυχίας» μέσα από μια μοναδική performance μπροστά σε χιλιάδες κόσμου στο Hard Rock Stadium».

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ HARD ROCK RISING 2017 + WINNER GREEK FINAL (Updated 25.07.2017)

Στην κριτική επιτροπή του φετινού τελικού του Hard Rock Rising 2017, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουλίου 2017 στο Hard Rock Cafe Athens (Adrianou 52, Athens), συμμετείχαν οι καταξιωμένοι επαγγελματίες από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας : Μιχάλης Πεδιώτης (Music Business & Communications Manager, Radio Producer & Founder of  BullMp.com ) , John Anthony (Musician & Singer of  InFaReD Band) και Κωνσταντίνος Κυριαζόπουλος (Music Business Copywriter). 

Nικητής του φετινού τελικού αναδείχθηκε η hard rock μπάντα My Addiction.

Φωτογραφικό υλικό από τον τελικό μπορείτε να δείτε παρακάτω:





 
Top