Total Digital Transformation 2024

 

Οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές της ελληνικής indie σκηνής, GADLESS + DUSK ενώνουν τις δυνάμεις τους παρουσιάζοντας δύο live γεμάτα συναίσθημα και ψυχή, την Κυριακή 26 Μαρτίου & Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στον Σταυρό του Νότου. Εκείνη, αγκαλιά με την κιθάρα της & την συνοδεία πλήκτρων, θα σας αφηγηθεί τα στοιχειωμένα παραμύθια της & Εκείνος, με την νεοσυστατη μπάντα του, θα σας τραγουδήσει τα νέα του κομμάτια γραμμένα απο καρδιάς.
Κάπου εκεί θα συναντηθούν ανταλλάζοντας & μοιράζοντας νότες απο κομμάτια τρίτων που τους χάραξαν απο κοινού
.
Χορηγός Επικοινωνίας : BullMp.com

about Gadless :
Το project “Gadless” είναι η solo δισκογραφία του Κώστα Αντωνιάδη, τραγουδιστή και ιδρυτικού μέλους των GAD.

Έχοντας κυκλοφορήσει τρία digital singles ως τώρα, ο Gadless με την σύμπραξη 5 εξαιρετικών μουσικών (Ανδρέας Θεοδοσίου- ακουστική κιθάρα, Βασίλης Σκούρας – τύμπανα, Αντώνης Αντωνιάδης – ηλεκτρική κιθάρα, Γεώργιος Ανδρικόπουλος – βιολί, Κυριάκος Βαλσαμής – μπάσο) θα παρουσιάσει τραγούδια δικά του αλλά και εμπνευσμένα covers καλλιτεχνών που διαμόρφωσαν τον προσωπικό του ήχο.

about DUSK :
To 2012 η DUSK ηχογράφησε και κυκλοφόρησε το πρώτο της single “What are the Chances?” από την “The Sound of Everything”. To οικείο “Chances”, άνοιξε τον δρόμο για την καρδιά του κοινού και προλόγισε τον ερχομό του πρώτου της album “The Debut of Crossing the Lines” το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2014, Στη συνέχεια, στήνοντας τη μπάντα της, ξεκίνησε να εμφανίζεται ζωντανά σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ εντός και εκτός Αθήνας.
Το single της “Dolphin”, κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015 κάνοντας μία εισαγωγή και αφιέρωση πίστης στην αγάπη και στο βαθύ μπλε του καλοκαιριού, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου κυκλοφόρησε το remix στο “Snake Behind my Back” από τον Snk και λίγους μήνες μετά το “Slipping Beauty” το οποίο έγραψε μαζί με τον Greggy K.Το 2016 η DUSK ξεκίνησε την ηχογράφηση του δεύτερου δίσκου της. To πρώτο single, “YENESIS”, κυκλοφόρησε στις αρχές Μαρτίου.
Με αφορμή τη νέα δισκογραφική της περιπέτεια η DUSK επιστρέφει & έρχεται σε επαφή με την «γυμνή» μορφή των παλιών & των νέων της κομματιών τα οποία θα παρουσιάσει με την κιθάρα της & την συνοδεία της Πελαγίας Νάκη στα πλήκτρα & στα φωνητικά.

Σταυρός του Νότου Club
Θαρύπου 35 – 37
Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοσος: 10 ευρώ με 1 μπύρα ή 1 ποτήρι κρασί.

Περισσότερα:
https://www.facebook.com/events/1685257568438342/
www.facebook.com/Gadlessofficial
www.facebook.com/DuskAvgi
 
Top