Το μουσικό site BullMp.com σε συνεργασία με το Manatzara.gr δίνει τη δυνατότητα σε κάθε καλλιτέχνη και σε κάθε χώρο να καταχωρηθεί σε προνομιακή τιμή μόνο με 60€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%) από 125(έκπτωση 52%) στην νέα διαδικτυακή πλατφόρμα manatzara.gr για το 2016 που απευθύνεται σε καλλιτέχνες, μπάντες, μουσικούς, djs, ηθοποιούς που θέλουν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να παίξουν σε αξιόλογους χώρους ενώ παράλληλα απευθύνεται και σε χώρους, μουσικές σκηνές, clubs, café, εστιατόρια, θέατρα που αναζητούν αξιόλογους καλλιτέχνες.

Ηδη αρκετοί επώνυμοι και  αξιόλογοι καλλιτέχνες βρίσκονται στην πλατφόρμα (Δημήτρης Κοργιαλάς, Ευρυδίκη, Θεοδοσία Τσάτσου, Τάνια Κικίδη, Ok band κ.α) καθώς και σημαντικοί αξιόλογοι χώροι (Da Vinci Music Hall , Remedy Live Club, HolyWood Stage κ.α).
Ολοι όσοι καταχωρηθείτε στην πλατφόρμα του manatzara.gr θα έχετε προνομιακές τιμές προτεραιότητα και εκπτώσεις σε πολλές υπηρεσίες,  και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν (ηχογραφήσεις, πρόβες, συμμετοχές σε φεστιβάλ κ.α) 
 
Για να αποκτήσετε την προσφορά συμπληρώστε τα στοιχεία που ακολουθούν στο link : https://poll.fbapp.io/bullmpofferjuly16 και στο τέλος πάτηστε το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ για να καταχωρηθεί και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας.
Η προσφορά ισχύει μέχρι την Πέμπτη 14/7/2016 , ώρα 13:00 για περιορισμένες θέσεις καταχωρήσεων καλλιτεχνών και χώρων στην πλατφόρμα και προτεραιότητα θα δωθεί στις μπάντες που συμμετείχαν στο φετινό Athens School Festival 2016 στις 2& 3 Ιουλίου στην Τεχνόπολη!
θα αποσταλλουν σε όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον όλες οι απαραίτητες πληροφορίες καταχώρησης και ο κωδικός ενεργοποίησης της προσφοράς μας.

Η προσφορά προβάλλεται στα sites : saveandwin.gr , diagonismos.gr , kerdise-to.grnethall.grediagonismoi.gr , tixerakias.com , mydiagonismoi.gr, e-contest.gr
 
Top