Η απονομή των BullMp Radio Show Awards 2016 έρχεται για 5η χρονιά φέτος για να γιορτάσουμε τη μουσική, την έμπνευση και τη δημιουργικότητα των εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών, δημιουργών και συγκροτημάτων που φιλοξενήθηκαν στην  σεζόν της δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπής BullMp Radio Show με τον Maik BullMp.

Το μουσικό site BullMp.com διοργανώνει την Πέμπτη 14/7/2016 στις 21:00 στο On the Road ( Ιάκχου 12, Γκάζι, Μετρό Κεραμεικός) μια ξεχωριστή εκδήλωση, για να τιμήσει τους νικητές αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στη μεγάλη ψηφοφορία !!

Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους σε Special Live εμφάνιση οι νικητές των φετινών βραβείων Coretheband ενώ μαζί μας θα είναι και οι εξαιρετικές μπάντες που συμμετείχαν στο Athens School Festival 2016 στην Τεχνόπολη για να γιορτάσουμε την επιτυχημένη εμφανισή τους σε ένα δυναμικό After Party !!
Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε, να βραβεύσουμε και να διασκεδάσουμε σε μια μοναδική βραδιά που η μουσική θα είναι πρωταγωνιστής, με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για όσους παρευρεθούν !!

Παρουσίαση, απονομή : Maik BullMp

Είσοδος Ελεύθερη
Εναρξη : 21:00
Powered by : BullMp.com & Athens School Festival

 
Facebook Event : https://www.facebook.com/events/306637949680535/ 

Παλαιότερες απονομές των BullMp Radio Show Awards μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:
 
Top