To μουσικό site BullMp.com με συνεχή και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της εναλλακτικής αγγλόφωνης μουσικής σκηνής στην Ελλάδα, παρουσιάζει την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 στις 21:30 στο Mεθοδία Live Stage στο Βοτανικό, το Live Your Music Festival με τρεις από τις καλύτερες νέες εναλλακτικές  αγγλόφωνες  μπάντες στο χώρο της Funk- Rock- Electronica μουσικής. Στη σκηνή θα βρεθούν Live με σειρά εμφάνισης οι: Viral (Rock-Soul-Blues-Funk), The Delay (Alternative Pop-Rock-Funk), The Partimers (Electronica-Nu Disco-Indie Dance) 

Ωρα Έναρξης : 21:30
Διεύθυνση : Κωνσταντινουπόλεως 113 & Αγίου Ορους 15, Βοτανικός, Αθήνα, Τ.Κ 11743
Πρόσβαση με Μ.Μ.Μ :Σταθμός Μετρό Κεραμικός
Τηλέφωνο κρατήσεων : 2103458605
Είσοδος : 6€ ([Περιλαμβάνει μπύρα)

Facebook eventhttps://www.facebook.com/events/796128577090792/

Περισσότερες πληροφορίες για τις μπάντες που συμμετέχουν στο Live Your Music Festival θα βρείτε παρακάτω : 

1) Viral

Οι Viral ξεκίνησαν τη μουσική τους πορεία τον Σεπτέμβριο του 2014. Η αιτία της δημιουργίας ήταν η κοινή ανάγκη των 5 μελών της μπάντας να παίξουν καλή μουσική, χωρίς στερεότυπα και μακριά από τα συνηθισμένα, με επιρροές από το χώρο της rock, blues, soul και funk μουσικής. Έχουν ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες εμφανίσεις τους σε φεστιβάλ και μικρές μουσικές σκηνές, ενώ παράλληλα ετοιμάζουν το δικό τους υλικό. Στόχος; Να γίνουν αυτό που λέει και το όνομά τους!
Οπτικοακουστικό υλικό τους μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:

Viral - Got My Mojo Working (Etta James Cover) : https://youtu.be/YfGAG7FcMxw
Viral - Whole lotta love (Led Zeppelin cover) : https://youtu.be/ueSglHbxnhk
Viral - Roxanne (The Police cover) : https://youtu.be/JJ7Mkcw_mpA

 2) The Delay

Οι Delay, το δυναμικό αγγλόφωνο Alternative Pop-Rock-Funk συγκρότημα από την Αθήνα δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2010. Η μουσική τους έχει επιρροές από alternative μπάντες όπως οι Red Hot Chili Peppers, οι Muse οι Arctic Monkeys, οι Kasabian, οι Black Keys κ.α Η μπάντα έχει δεχθεί πάρα πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία, το δυναμισμό και την ενέργεια των μελών της στις Live εμφανίσεις τους σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους της Αθήνας. Η καλή τους φήμη έφτασε στο Δήμητρη Κοργιαλά που τους ξεχώρισε και τους επέλεξε τον Δεκέμβριο του 2012 να συμμετέχουν σε Live εμφανίσεις του.
Τον Απρίλιο του 2013 αναδείχθηκαν στην 1η θέση της ψηφοφορίας κοινού στο ΒullMp Radio Show Contest 2013 στο Moreradio ανάμεσα σε 36 δημοφιλείς, καταξιωμένους και νέους καλλιτέχνες/συγκροτήματα που ήταν συνυποψήφιοι και βραβεύθηκαν στο Live event της απονομής που καλύφθηκε από το MTV Greece.
Τον Μάιο του 2013  βραβεύθηκαν από την Unesco νομού Πειραιώς και Νήσων για την εξαιρετική εμφάνισή και συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα του οργανισμού.
Το Σεπτέμβριο του 2014 εμφανίστηκαν στο Athens Beer Festival 2014 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και κέρδισαν τις εντυπώσεις με την δυναμική τους εμφάνιση.
Τον Ιανουάριο του 2015 πραγματοποίησαν ακόμα μια δυναμική εμφάνιση στο No Limits Rock Festival υπό την αιγίδα του Δήμου Χαιδαρίου στην παρουσίαση  του αθλήματος rugby.
Το Φεβρουάριο του 2015 βρέθηκαν για 3 συνεχόμενες εβδομάδες ( 18/2/15 - 4/3/15 ) στην 1η θέση στα Alternative Athens Charts στο αμερικάνικο μουσικό site Reverbnation ενώ το Μάρτιο του 2015 βρέθηκαν στην 5η θέση του TOP40 στα World Music Charts στο αγγλικό μουσικό site Beat100.

Tο πρώτο αγγλόφωνο alternative rock κομμάτι τους έχει τίτλο Framed σε παραγωγή του Greggy K. (κιθαρίστα και παραγωγού των Matisse και των Echo Train) και αποτελεί δυναμικό ξεκίνημα στη δισκογραφική δουλειά τους που ετοιμάζουν πυρετωδώς αυτή την εποχή ενώ παράλληλα συνεχίζουν τις επιτυχημένες Live εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα.

Οπτικοακουστικό υλικό τους μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:

Live Performances
-       The Delay Live @ Beer Festival 2014 : http://youtu.be/jjL70aG8GiE
-       The Delay - Lonely Boy / Misirlou, Black Keys Live cover (special guest η Τζώρτζια Κεφαλά τραγουδίστρια του συγκροτήματος Μπλέ) : http://youtu.be/XXGMHR1vup8
-       The Delay - Personal Jesus / Uprising, Depeche Mode / Muse Live cover : http://youtu.be/NCqFpwLyF3w
-       The Delay - Framed Live @ No Limits Festival 2015 : http://youtu.be/kNAroyMfiFo

Radio appearances
-       The Delay - Why'd you only call me when you're high, Arctic Monkeys cover  (Unplugged@Rocha Radio) : http://youtu.be/mwS86gk-Dk4
-       The Delay - Lonely Boy / Misirlou, Black Keys Cover (Unplugged@ Atlantis 105.2 FM) : http://youtu.be/Gu6cSCosee4

TV appearances
-       The Delay – Best Music Artist@BullMp Radio Show Awards 2013 – MTV Greece: http://youtu.be/TDZvXsBIJ90

Special Covers / Remixes
-       Τhe Delay - Eleanor Rigby (The Beatles Cover) :  http://youtu.be/hi8AYyvXlKM

Tracks
-       The Delay - Framed (Streaming Link): http://www.jumpingfish.gr/user-song/framed/314113
-       The Delay – Framed (Download Link) : http://www.reverbnation.com/thedelay/song/22757362-framed



3) The Partimers

Οι Partimers είναι ένα δυναμικό ντουέτο στο χώρο της Electronica / Nu Disco / Indie Dance μουσικής. Αποτελείται από τους Billy Zed & St Joan.
Ο Billy Zed (Βασίλης Ζερβός) είναι μουσικός, DJ και παραγωγός, ιδρυτικό μέλος  του επιτυχημένου alternative rock συγκροτήματος Matisse, που πλέον ασχολείται δικές του παραγωγές στην ηλεκτρονική μουσική (original tracks και remixes).
Το καλοκαίρι του 2013, μαζί με την St Joan (Ιωάννα Σταθούλια –DJ/Vocalist) ξεκίνησαν στην Αθήνα ένα νέο μουσικό project, "Τhe Partimers”, όπου πάντρεψαν την ηλεκτρονική και πειραματική διάθεση του Billy Zed με τις '80s καταβολές και επιρροές της St Joan. Το αποτέλεσμα ήταν το πρώτο τους EP "Superlove", που κυκλοφόρησε την Ανοιξη του 2014 από την Hawaii Records και περιλαμβάνει 4 κομμάτια τα οποία ακροβατούν ανάμεσα σε nu disco, indie dance και '80s electronica ήχους.
Το καλοκαίρι του 2014, το κομμάτι τους “Much More” (http://youtu.be/YM5BOo0VHOM) , ήταν η πρόταση του MAD TV στο διαγωνισμό του μουσικού site: Jumpingfish.gr  ενώ την ίδια εποχή οι Partimers ήταν ανάμεσα στις 5 προτεινόμενες μπάντες για να εμφανιστούν στο Live της Lady Gaga στο Ολυμπιακό στάδιο στην Αθήνα.
Τον Μάρτιο του 2015, παρουσίασαν τo  πρώτο κομμάτι τους Video & Tapes ( http://www.reverbnation.com/thepartimers/song/23109850-partimers-video-and-tapes-radio ) από το νέο τους albumPolaroid Dreams” που ετοιμάζουν αυτό τον καιρό και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015, ενώ  παράλληλα συνεχίζουν τις Live εμφανίσεις τους  σε όλη την Ελλάδα.
Οπτικοακουστικό υλικό τους μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:

TV appearances

-       The Partimers  Live @Jumping Fish Studio – MAD TV (full show) :

-       The Partimers – “Much More’’  Live @  Jumping Fish Studio – MAD TV :

-       The Partimers – ‘’Superlove’’ Live @  Jumping Fish Studio – MAD TV :

-       The Partimers – ‘’Take a Ride in the sky’’ Live @  Jumping Fish Studio – MAD TV :

-       The Partimers – ‘’Radio Italiano’’ Live @  Jumping Fish Studio – MAD TV :


Radio appearances
-       The Partimers - "Much More" Live @ En Lefkw 87,7 FM (Jumping Fish on Air) :  https://youtu.be/Fyxktd36waQ

Special Covers / Remixes
-       The Partimers - Don Quixote (Magazine 60 cover) :

-       The Partimers - Much More (dim zach remix) :

-       The Partimers Much More Beatmix Version :

-       The Partimers - Much More (Bombero Remix) :

Tracks
-       The Partimers - Videos and Tapes :

-       The Partimers - Take a Ride in the sky:  http://www.reverbnation.com/thepartimers/song/23108659-partimers-take-ride-in-sky
-       The Partimers - Radio Italiano :

-       The Partimers - Much More (Radio Edit) :
-       The Partimers - Superlove (Radio Edit) :


Λίγα Λόγια για το BullMp.com

Το BullMp.com είναι ένα μουσικό site που δημιουργήθηκε το 2010 και ξεκίνησε να φιλοξενεί και να προβάλει μουσικά συγκροτήματα, νέους, ανερχόμενους αλλά και ήδη καταξιωμένους μουσικούς καλλιτέχνες που το πάθος για τη μουσική και τη δημιουργικότητα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή τους!
H φράση Be-Living Your Music Passion αποτελεί τόσο το ακρωνύμιο BullMp όσο και τον σημαντικότερο λόγο δημιουργίας και επιτυχίας του site και της ραδιοφωνικής εκπομπής BullMp Radio Show με τον Maik BullMp που φιλοξενεί ανερχόμενα μουσικά ταλέντα καθώς και επιτυχημένους δημοφιλείς καλλιτέχνες και συγκροτήματα μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και Special Unplugged Sessions.
Εξίσου επιτυχημένα είναι και τα ραδιοφωνικά βραβεία Bullmp Radio Show Awards που διοργανώνονται κάθε χρόνο και αναδεικνύουν τους αγαπημένους καλλιτέχνες των ακροατών έχοντας την προβολή και την στήριξη ελληνικών και διεθνών μουσικών μέσων επικοινωνίας.
Το BullMp.com δεν επαναπαύεται ποτέ και συνεχίζει να ανακαλύπτει και να παρουσιάζει νέους εμπνευσμένους καλλιτέχνες και μουσικά συγκροτήματα εγκαινιάζοντας ένα νέο θεσμό το Live Your Music Festival όπου έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε Live on Stage τους πιο ξεχωριστούς και ταλαντούχους Ελληνες καλλιτέχνες και συγκροτήματα.

Social Media Links :
Web Site: www.BullMp.com
Youtube channel: www.youtube.com/bullmp01

BullMp Radio Show Audio : http://www.mixcloud.com/bullmp/

Contact :
General Info Email: BullMp.info@gmail.com
Media Press Email: BullMpmedia@gmail.com
 
Top