Total Digital Transformation 2024

 

To μουσικό site BullMp.com σε συνεργασία με το CITY UNITY I.I.E.K. σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις μία ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ 1 έτους  για να σπουδάσεις Μουσική-Τραγούδι + 10 υποτροφίες με 30% έκπτωση για να αποκτήσεις γνώσεις σε: Advanced vocal studio recording techniques, Belting techniques for musical artists, speech level singing for all styles and languages, Voice design & Build up of the artistic personality από τον Jonny Skoulas έμπειρο τραγουδιστή, καθηγητή φωνητικής, παραγωγό και  `coach των επωνύμων` όπως τον αποκαλούν οι μαθητές του.

Μπορείς να συμμετέχεις στο διαγωνισμό και στην κλήρωση με τον εξής απλό τρόπο.

Για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό και στην κλήρωση για  μία ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ 1 έτους  για να σπουδάσεις Μουσική-Τραγούδι + 10 υποτροφίες με 30% έκπτωση, μπορείς να πατήσεις ΕΔΩ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 στις 23:45. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014, στις εγκαταστάσεις του City Unity IIEK παρουσία συμβολαιογράφου και οι νικητές θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Περισσότερα για το πρόγραμμα και το βιογραφικό του εισηγητή μπορείς να βρεις παρακάτω: 

ΜΟΥΣΙΚΗ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ  (Διετής φοίτηση και παρέχεται κρατικό πτυχίο)
Η ειδικότητα απευθύνεται σε ερασιτέχνες τραγουδιστές, σπουδαστές μουσικής σε οποιοδήποτε ίδρυμα και επίπεδο σπουδών, επαγγελματίες τραγουδιστές, σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικούς, σε καθηγητές μουσικής και σε απλούς φιλόμουσους που ασχολούνται δημιουργικά και συστηματικά με την ερμηνεία τραγουδιών.
Ο απόφοιτος της ειδικότητας θα γνωρίζει:
τη βασική τεχνική της φωνητικής τοποθέτησης και τις πρακτικές εφαρμογές της,
τους τρόπους διαμόρφωσης σύγχρονου ρεπερτορίου,
τη βασική μουσική θεωρία και τις πρακτικές εφαρμογές της,
την πρακτική της ηχογράφησης φωνής σε στούντιο,
τη θεωρία και πρακτική της χορευτικής κίνησης για τραγουδιστές,
τη θεωρία και πρακτική της υποκριτικής για τραγουδιστές,
τους τρόπους δόμησης και ενίσχυσης της προσωπικότητας,
τις τεχνικές δημοσίων σχέσεων στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Μαθήματα
Τεχνικές Φωνητικής Τοποθέτησης Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, IV
Σύγχρονη Φωνητική Τέχνη Ι ΙΙ, ΙΙΙ, IV
Εργαστήριο Ηχογράφησης Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, IV
Βασική Μουσική Θεωρία Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, IV
Ανάγνωση Μουσικού Κειμένου Ι,ΙΙ, ΙΙΙ, IV
Ρεπερτόριο με Συνοδεία Πιάνου Ι,ΙΙ, ΙΙΙ, IV
Χορός & Κίνηση Ι,ΙΙ, ΙΙΙ, IV
Υποκριτική & Ορθοφωνία Ι,ΙΙ, ΙΙΙ, IV

Johnny Skoulas    Tραγουδιστής, Καθηγητής Φωνητικής, Παραγωγός                          
Ο `coach των επωνύμων` είναι έναs από τουs τρόπουs που αρέσει στουs μαθητέςs του να τον αποκαλούν. Αυτόs ο τίτλοs προκύπτει διότι είναι ο καθηγητήs o οποίοs κατασκεύασε μια φουρνιά επωνύμων τραγουδιστών αλλά και `Musical` καλλιτεχνών τουs οποίους ανέλαβε στο ξεκίνημα τουs και τώρα είναι καταξιωμένοι όπωs:  Κωσταντίνοs Αργυρόs,  Στέλλα Καλλή, Οtherview, Θωμαή Απέργη, Κ.Καραφώτηs, Χ.Χολίδηs, Shaya Hansen, Κ.Παπουτσάκη, Μ.Μαγγίρα και άλλουs πολλούs.  

Ξεκίνησε να διδάσκει φωνητική τοποθέτηση στο Ωδείο 5/4 του Πειραιά και στο Ωδείο τηs Bούλαs. Είναι expert στο scouting ταλέντων και εξειδικεύεται στο κομμάτι Αrtist & Repertoire (A&R Producer).  Οι τεχνικέs που χρησιμοποιεί στην φωνητική τοποθέτηση είναι θεραπευτικέs και έχουν αποφευχθεί σε επωνύμουs προγραμματιζόμενα  χειρουργεία. Είναι ειδικόs στην μετεγχειρητική κούρα για την επανατοποθέτηση τηs φωνήs. Oι τεχνικέs του `The Timbro Enhance(R)` και `The Voice Designe(R)` είναι αυτέs που κάνουν την ραδιοφωνική επιτυχία και κάνουν τον τραγουδιστή ευήχο και αναγνωρίσιμο. 

Ωs τραγουδιστήs είναι έναs εκρηκτικόs performer στην `μαύρη μουσική`(Funk,Soul,Jazz,R&B) και αυτό το γνωστοποίησε για πρώτη φορά στο Αθηναικό κοινό με τιs αξέχαστεs sold out εμφανίσειs του στο `Club Stayros tou Notou` την περίοδο 1998-2001.  Εκτοτε εμφανίστηκε σε κορυφαία Μusic Halls και Clubs όπωs Eναστρον, Odeon, Πύλη Αξιού, Rex,  Fix,  An Club,  El Pecado, Hard Rock Cafe, London Wembley Arena και συνεργάστηκε με τουs Ελένη Δήμου, Nότη Σφακιανάκη, Στέλιο Ρόκκο, Γ.Βαρδή,  Ευριδίκη, Ε.Πέτα, Γ,Ζουγανέλη, Μ.Μαγγίρα, Χάρη Ρώμα, Νίνα Λοτσάρη, Μέμο Μπεγνή, Τάνια Τρύπη. και άλλουs πολλούs. Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνίστησε στα κορυφαία Musical `Mata Hari`, `Επιχείρηση Λευκός Πύργοs` όπου ξεδίπλωσε τον λυρικό τραγουδιστή.(Λυρικόs Βαρύτονοs) αλλά και στα ` Μερικοί το προτιμούν αναμμένο`,` Big Cigar` όπου εκτόs από τραγουδιστήs υπέγραψε και τιs ενορχηστρώσειs και την μουσική επιμέλεια.  Δισκογραφικά διασκεύασε ενορχήστρωσε  και τραγούδησε για την Planetworks το αγαπημένο `AUTUMN LEAVES` στην Lounge Worldwide συλλογή Sunset Sunrise 3 με μεγάλη ραδιοφωνική και εμπορική επιτυχία. 

Σπούδασε Kλασσικό και Jazz τραγούδι στο Ιδρυμα Μαρία Κάλλαs με καθηγήτρια φωνητικήs την Σοφία Νοητη, καθηγητή πιάνου τον Γιώργο Κοντραφούρη και καθηγήτρια μελοδραματικήs την Κάρμεν Ρουγγέρη. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το CITY UNITY I.I.E.K μπορείς να απευθυνθείς στα στοιχεία επικοινωνίας : 

Καρύτση 1 και Κολοκοτρώνη (Κεντρικό)
Σύνταγμα. 105 61, Αθήνα
Τηλ +30 210 3249020
(κεντρικό τηλέφωνο City Unity ΙΙΕΚ - Καρύτση)
Fax +30 210 3225253
Web : http://iekcity.gr/
email: info@iek.cityu.gr

Ο διαγωνισμός προβάλλεται στα sites : saveandwin.grdiagonismos.grkerdise-to.grnethall.grdiagonismoidwra.grediagonismoi.grtixerakias.commydiagonismoi.grpaiksekerdise.gre-contest.grmyfreeshop.gr
 
Top