Total Digital Transformation 2024

 

Την Παρασκευή 11/4/14 οι Destiny Heroes οι Skinny Whales και οι Party Crash σας καλούνε στο live που θα γινει στο Holy Wood Stage!

Χορηγός Επικοινωνίας : www.BullMp.com

Destiny Heroes:www.DestinyHeroes.gr

Οι Destiny Heroes είναι ένα Rock σχήμα με αγγλόφωνο στίχο .
Δημιουργήθηκε αρχικά ως ένα μουσικό project στην Αθήνα στα τέλη του 2010 από τους Αγγελή Γιώργο και Γκικάκη Ηλία.Έχοντας ως επιρροές μπάντες όπως τους Blink 182,τους Paramore κ.α. άρχισαν να ψάχνουν τον δικό τους ήχο.Έπειτα στην παρέα μπηκε ο Σκευοφύλαξ Γιώργος και ο Αλέξανδρος Μπούκανοβ και ετσι αποφάσισαν να το προχωρήσουν επίσημα ως συγκρότημα. Βάζοντας κάτι ο καθένας απ'τα δικά του ακούσματα, άρχισαν την σύνθεση δικών τους κομματιών και μέχρι την άνοιξη του 2011 είχαν ήδη φτιάξει το 1ο τους Demo!Έτσι, σήμερα οι Destiny Heroes, αποτελούνται από τους Αγγελή Γεώργιο (24 ετών Lead Vocals),Αλέξανδρο Μπούκανοβ(20 ετων Bass),Αλέξα Γιώργο(20 ετών Rythm Guitar),Ορφεας Αμπλιανιτης(18 ετων Lead Guitar) και Ιωάννη Φέρλα(21 ετών Drums).Έχουν ολοκληρώσει το 1ο επίσημο E.P. τους με τίτλο "The Wait E.P." και το 1ο τους single με τίτλο "Wait" έχει κάνει τον γύρο των διαδικτυακών ραδιοφώνων .Έχουν ήδη παίξει σε κάποιες απ'τις καλύτερες και πιο πολυσυζητημένες σκηνές τις Αθήνας αλλά και σε open air φεστιβάλ. Ηχογράφησαν μέσα στο καλοκαίρι τον 1ο επίσημο δίσκο τους με τίτλο "the MONSTER I became" με παράγωγο τον Μπόμπ Κατσιώνη(Firewind/Outloud), το οποιο θα κυκλοφορησε στις 20/11/13 απο το Studio Pazl.Τα 2 πρωτα singles απτο αλμπουμ ειναι το "The Monster" και το "Best Day".Αυτην την περιοδο κανουν live στην Αθηνα σχεδιαζοντας παραλληλα τις περιοδειες τους σε Ελλαδα και Ευρωπη.

Skinny Whales:https://www.facebook.com/skinnywhales?fref=ts

Οι Skinny Whales είναι μια τετραμελής indie-garage rock μπάντα από την Αθήνα. Αποτελούνται από τους Γιώργο Αναστασάκη και Άγγελο Καραπλή στα φωνητικά και στις κιθάρες, τον Γιάννη “Goldhair” Χρυσομάλλη στo μπάσο και τον Γιάννη Παππά στα ντράμς.

Με δυνατές επιρροές τόσο από «κλασσικές» μπάντες όπως οι The Clash, οι Rolling Stones, οι Velvet Underground και οι The Stooges , όσο κι από τα «παιδιά-θαύματα» της Βρετανικής μουσικής σκηνής Libertines και Arctic Monkeys, αλλά κι από εγχώριους σκαπανείς του είδους όπως οι Last Drive, οι Skinny Whales χτίζουν την δική τους alternative εκδοχή με τα παραδοσιακά υλικά του rock: δυνατές κιθάρες, punk τύμπανα και παθιασμένα φωνητικά.

Σχηματίστηκαν το 2010 και είναι ενεργοί με την παρούσα σύνθεσή τους από το 2011. Στο ενεργητικό τους μετρούν δυο ανεπίσημες κυκλοφορίες EP’s (“21.01” και “Low on Gas”), ενώ πραγματοποιούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ζωντανές εμφανίσεις σε live music bars της Αθήνας (Six D.O.G.S., Κ44, Zero etc), αλλά και σε τοπικά φεστιβάλ.

Την παραγωγή των τραγουδιών στο τρίτο κατά σειρά E.P. των Skinny Whales ανέλαβε ο Chris Tsangarides (θρυλικός παραγωγός καλλιτεχνών όπως οι Black Sabbath, οι Depeche Mode και ο Tom Jones), με την επιμέλεια των σπουδαστών των τμημάτων Music Business & Creative Industries και Advanced Audio Production της SAE Athens. Το E.P. αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2013.

Με ήχο και στιλ που αντλεί στοιχεία από πολλά ιδιώματα της εναλλακτικής διεθνούς σκηνής και συγγενεύοντας με το punk και garage revival, οι Skinny Whales αφηγούνται τις προσωπικές τους ιστορίες και παντρεύουν τις μελωδίες με τον ρυθμό και την ενέργεια. Σε συνεντεύξεις τους περιγράφουν τη μουσική τους μόνο με τρεις λέξεις : “rock n roll”.

Party Crash:https://www.facebook.com/partycrashband?fref=ts

Ελατε να χορέψετε στους dance ρυθμούς των Party crash, να ταξιδέψετε με το rock n roll των Skinny Whales και να ξεσηκωθείτε με τους Destiny Heroes. Το πασχα πλησιάζει η άνοιξη ειναι εδώ, Rejoice!!!!

Doors Open: 20:30

Εισοδος 5 ευρώ με μπυρα η κρασι 
 
Top