Total Digital Transformation 2024

 

Οι Delay Live την Κυριακή 6/4/2014 στις 21:30 στο White Noise Live Place (Ευμολπίδων 20,Γκάζι). Είσοδος 3 ευρώ.

To BullMp.com Χορηγός Επικοινωνίας του Live, σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 διπλές προσκλήσεις με τον εξής τρόπο:


Πατήστε ΕΔΩ, ακολουθείστε τις οδηγίες και Καλή σας Επιτυχία!

The Delay, το νεανικό alternative pop-rock συγκρότημα από την Αθήνα ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2010. Η μουσική τους έχει επιρροές από alternative pop-rock μουσικές και σχήματα όπως οι Red Hot Chili Peppers, οι Muse οι Arctic Monkeys κ.α Η μπάντα έχει δεχθεί πάρα πολύ καλές κριτικές για την ερμηνεία τους, το δυναμισμό και την ενέργεια τους στις Live εμφανισεις τους σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους της Αθήνας. Η καλή τους φήμη έφτασε στο Δήμητρη Κοργιαλά που τους ξεχώρισε και τους επέλεξε να συμμετεχουν σε Live του ενώ έχουν βραβεύθεί από την Unesco νομού Πειραιώς και Νήσων για την εξαιρετική εμφανισή και συμμετοχή τους σε εκδηλωσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα του οργανισμού.Τον Απρίλιο 2013 αναδείχθηκαν 1οι στην ψηφοφορία κοινού στο ΒullMp Radio Show Contest 2013 ανάμεσα σε γνωστούς, καταξιωμένους αλλά και νέους καλλιτέχνες και συγκροτήματα που φιλοξενήθηκαν στο 2ο χρόνο της δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπής. Στο event της απονομής που καλύφθηκε από το MTV Greece παρουσίασαν Live επιλεγμένες διασκευές αλλά και κομμάτια από την επερχόμενη δουλειά τους. Αυτό το διάστημα βρίσκονται στο studio που ετοιμάζουν τη νέα τους δουλειά σε παραγωγή του Greggy K. (παραγωγού και κιθαρίστα των Matisse).

Delay Official Facebook Page , Delay Facebook Event ,BullMp Official Facebook Page

O διαγωνισμός προβάλλεται στα sites:  E-win, Ediagonismoi, E-contest, DiagonismoidwraDiagonismosJabaKerdise-toMydiafimisiNethall, SaveandwinTixerakias, Paiksekerdise
 
 
Top