Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 

Η Τάνια Κικίδη έρχεται στην Αρχιτεκτονική το Σάββατο 18/1/2014 στις 22:00 για ένα εκρηκτικό Live! To ΒullMp.com σας δίνει τη δυνατότητανα κερδίσετε 5 Διπλές προσκήσεις εισόδου με τον εξής τρόπο:

1 Κάνετε Like στο Facebook Page του BullMp.com πατώντας στo παρακάτω κουμπί:


2 Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη Φόρμα Επικοινωνίας & Διαγωνισμών (Contact & Contests Form) βάζοντας στο Subject (Θέμα μηνύματος) : "ΤΑΝΙΑ ΚΙΚΙΔΗ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ 8/1/2014" και στο Message (Μήνυμα) : Διπλή Πρόσκληση Εισόδου. Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία πατάτε το κουμπί Subscribe to list για να καταχωρηθεί η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό.  Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε τα παραπάνω στοιχεία της φόρμας στο bullmp.info@gmail.com

3 Αν σας άρεσε η προσφορά που σας εξασφαλίσαμε, κάντε Like και Public Share (κοινοποίηση) το άρθρο αυτό στο Facebook.  Για όσους έχουν Twitter profile, κάνετε επιπλέον Follow ΕΔΩ  και Tweet αυτό το άρθρο και θα ενημερώνεστε για όλους τους διαγωνισμούς μας μόλις δημοσιεύονται

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι το Σάββατο 18/1/2014 στις 11:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν αποστείλει.

Η Τάνια Κικίδη με την εκρηκτική της παρουσία και τη μοναδική φωνή της θα τραγουδήσει τραγούδια από το δίσκο ''Δύση και Ανατολή'' αλλά και από το νέο της single ''Ένοχο μυστικό''!
Όπως πάντα θα υπάρξουν και γνωστές ροκ διασκευές σε μοναδικές εκτελέσεις από Scorpions, ACDC, Queen και άλλους.
Φέτος η Τάνια Κικίδη ετοιμάζει εκπλήξεις που για πρώτη φορά θα προκαλέσουν το κοινό να ασχοληθεί με τη μουσική και μόνο με μια σειρά ενεργειών της που θα συζητηθούν.Με περισσότερη όρεξη και ενέργεια κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα για το 2014 αφού με την έναρξη της χρονιάς κυκλοφορεί δυο δισκογραφικές δουλειές .

Μαζί της ο Μιχάλης Τασίνας & οι New Rock Times με νέα τραγούδια που θα ενθουσιάσουν καθώς και γνωστά τραγούδια σε rock version!
Το group που έχει γίνει ήδη γνωστό σε Αθήνα και επαρχία εξαιτίας της δυναμικής και της ανεξάντλητης ενέργειας αναμένεται για άλλη μια χρονιά να ταρακουνήσει και να ανυψώσει την διάθεση σας.

Σάββατο 18/1/2014
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
•    ΕΛΑΣΙΔΩΝ 6 (ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 116)
•    Έναρξη:22.00
•    Είσοδος 10ευρώ με ποτό!
 
Top