Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 

Την Τρίτη 19/11/2013 στις 20:00-22:00, το BULLMP RADIO SHOW με τον Maik BullMp υποδέχεται στο likeradio.gr τους DESTINY HEROES, τη νέα δυναμική ελληνική αγγλόφωνη Rock μπάντα. Θα μιλήσουμε για την πορεία τους στο χώρο της μουσικής, θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις των ακροατών της εκπομπής, θα ακούσουμε σε 1η Μετάδοση κομμάτια από το νέο τους album "The Monster I Became" που κυκλοφορεί στις 20/11/2013 και θα τους απολαύσουμε σε ένα Special Unplugged Session με τη νέα τους δισκογραφική δουλειά !!

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το Live Μουσικό Θέατρο ANTART στη Γλυφάδα.
 
Συντονιστείτε όλοι στο : http://www.bullmp.com/p/radio.html και πατήστε LISTEN LIVE ή μπείτε στο http://www.likeradio.gr/likeradio-player και ελάτε να ακούσουμε την καλύτερη μουσική, παρέα με τους εξαιρετικούς καλεσμένους της εκπομπής.

Like us on: https://www.facebook.com/BullMpdotcom
Follow us on: https://www.twitter.com/BullMpdotcom


Facebook Event : https://www.facebook.com/events/227426957433492/
Likeradio Post : http://www.likeradio.gr/destiny-heroes/

Οι Destiny Heroes είναι ένα Rock σχήμα με αγγλόφωνο στίχο. Δημιουργήθηκε αρχικά ως ένα μουσικό project στην Αθήνα στα τέλη του 2010 από τους Αγγελή Γιώργο και Γκικάκη Ηλία.Έχοντας ως επιρροές μπάντες όπως τους Blink 182,τους Paramore κ.α. άρχισαν να ψάχνουν τον δικό τους ήχο.Έπειτα στην παρέα μπηκε ο Σκευοφύλαξ Γιώργος και ο Αλέξανδρος Μπούκανοβ και ετσι αποφάσισαν να το προχωρήσουν επίσημα ως συγκρότημα. Βάζοντας κάτι ο καθένας απ'τα δικά του ακούσματα, άρχισαν την σύνθεση δικών τους κομματιών και μέχρι την άνοιξη του 2011 είχαν ήδη φτιάξει το 1ο τους Demo!Έτσι, σήμερα οι Destiny Heroes, αποτελούνται από τους Αγγελή Γεώργιο (24 ετών Lead Vocals),Αλέξανδρο Μπούκανοβ(20 ετων Bass),Αλέξα Γιώργο(20 ετών Rythm Guitar),Ορφεας Αμπλιανιτης(18 ετων Lead Guitar) και Ιωάννη Φέρλα(21 ετών Drums).Έχουν ολοκληρώσει το 1ο επίσημο E.P. τους με τίτλο "The Wait E.P." και το 1ο τους single με τίτλο "Wait" έχει κάνει τον γύρο των διαδικτυακών ραδιοφώνων .Έχουν ήδη παίξει σε κάποιες απ'τις καλύτερες και πιο πολυσυζητημένες σκηνές τις Αθήνας αλλά και σε open air φεστιβάλ. Ηχογράφησαν μέσα στο καλοκαίρι τον 1ο επίσημο δίσκο τους με τίτλο "the MONSTER I became" με παράγωγο τον Μπόμπ Κατσιώνη(Firewind/
Outloud), το οποιο θα κυκλοφορησει στις 20/11/13 απο το Studio Pazl.
 
Top