Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 

Το www.BullMp.com εξασφάλισε για τα μέλη του μια μεγάλη καλοκαιρινή μουσική προσφορά με δωρεάν cd's από ξεχωριστούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα από το χώρο της ελληνικής rock & ηλεκτρονικής μουσικής! Μπορείτε να τα αποκτήσετε με τον εξής απλό τρόπο

Μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/BullMpdotcom και γίνετε μέλη μας πατώντας επάνω δεξιά στη σελίδα το κουμπί LIΚE / ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

Στείλτε μας email στο bullmp.info@gmail.com με θέμα: "FREE MUSIC CD" μαζί με το ονοματεπώνυμό σας, email, περιοχή, τηλεφωνο επικοινωνίας, facebook name και το είδος μουσικού cd που θέλετε να κερδίσετε (rock or electronica). Εναλλακτικά τα ίδια στοιχεία μπορείτε να συμπληρώσετε και να στείλετε στη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκετε στη δεξιά πλευρά της σελίδας http://www.bullmp.com/p/contact2.html πατώντας Subscribe στο τέλος για ενεργοποίηση.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνεται κάθε βδομάδα μέχρι τις 15/7/2013 και θα ανακοινώνεται στην εκπομπή BullMp Radio Show κάθε Τρίτη στις 20:00-22:00 http://www.bullmp.com/p/radio.html  Kαλή Επιτυχία !!

TIP: Πατώντας στην σελίδα μας στο "Σας αρέσει/ Like" και επιλέγοντας "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις/Get Notifications" θα μπορείτε να ενημερώνεστε και να βλέπετε την κάθε ανάρτηση και διαγωνισμό μας!

Facebook eventhttps://www.facebook.com/events/402040103238028/

Μερικά από τα cds που μπορείτε να κερδίσετε τα βλέπετε παρακάτω :

 
Top