Total Digital Transformation 2024

 

Η Θεοδοσία Τσάτσου (Babalou), το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 στις 23:00, παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Stage 25 (Αισχύλου 25 Περιστέρι) Live την εξέλιξη όσο αφορά τον ήχο της μπάντας της, σε νέες ενορχηστρώσεις και διασκευές. Σε ένα ανανεωμένο ενεργειακό πεδίο η μουσική μεταμορφώνει τις ζωντανές παραστάσεις με έναν τρόπο δημιουργικό που το κοινό γίνεται ένα σε ένα στροβίλισμα που φτάνει στο peak της ψυχαγωγίας.

Η μουσική πάει ένα βήμα πιο πέρα. Από μια φρέσκια και σύγχρονη άποψη στην εγχώρια ροκ σκηνή η σύσταση του γκρουπ αποτελείται από τύμπανα (Θάνος Καζαντζής), μπάσο (Νίκος Δημακίδης), κιθάρα (Panu) συνδυάζοντας ηλεκτρονικούς ήχους, samplers, πλήκτρα με ένα δυνατό rhythm section, μπλέκοντας funky, groovy, rock, blues ρυθμούς που ξεφεύγουν από τις κλασσικές φόρμες.
Ένα πρωτοποριακό σήμα κατατεθέν που γράφει μέσα από μια δυναμική σκηνική παρουσία, έντονο παλμό, απεριόριστη ενέργεια και συγκλονιστικές ερμηνείες.

Το www.Bullmp.com εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 5 διπλές προσκλήσεις για τo  Live της Θεοδοσίας Τσάτσου για το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 15/3/2013 στις 23:59Πληροφορίες για το πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, θα πρέπει να κάνετε 3 απλά βήματα :

1) Kάντε Like και Get Notifications (Να λαμβάνω ειδοποιήσεις) στο Fanpage του www.BullMp.com στο facebook  https://www.facebook.com/BullMpdotcom

2) Στείλτε e-mail στο bullmp.info@gmail.com με θέμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ-STAGE25», συμπληρώνοντας το όνομά σας, το τηλεφωνό σας, την περιοχή σας και το όνομά σας όπως εμφανίζεται στο facebook για να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας ώστε να είναι έγκυρη. 

3) Κάντε ανάρτηση/share αυτό το άρθρο στο facebook timeline σας.

Στους νικητές θα αποσταλεί e-mail.

Τη Θεοδοσία Τσάτσου τη γνωρίσαμε το 1996 με τους Μπλε και στη συνέχεια μέσα από δικές της προσωπικές δουλειές, τον Ύποπτο Κόσμο, Κόκκινο, Η Λεωφόρος της Εύας και το Α γαπήσου. Συμμετείχε με τους Πυξ Λαξ στο τραγούδι ''Μόνο για κείνη μη μου λες'', με τους τους Mode Plagal στο τραγούδι Τα παιδιά της γειτονιάς σου, με το συγκρότημα Μάσκες ερμηνεύοντας "Άγαν-γραν" , με τον Μιχάλη Δ στο τραγούδι της ''Ορίων'', συνεργάστηκε με τους electro de lux στο τραγούδι της Take me with you και κινείτε μέχρι σήμερα με τραγούδια και διασκευές σε ποικιλόμορφα χρώματα και ρυθμούς προετοιμάζοντας με το καινούργιο της τραγούδι ''Χώρα Θεά'', σε στίχο και μουσική Γιώργου Μίχα, μία καινούργια μουσική διαδρομή με αφορμή μόνο τον έρωτα για την μουσική!

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των Lives και special events στο Stage25 βρίσκετε στο www.stage25.gr
 
Top