Μια ενδιαφέρουσα συνεργασία πρόκειται να φιλοξενήσει το Stage 25 (Αισχύλου 25 Περιστέρι), το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 στις 22:30. Γιώργος Δημητριάδης και Lexicon Project μαζί στη σκηνή σε μια δυνατή σύμπραξη με κοινή αναφορά τις δισκογραφικές τους δουλειές καθώς επίσης και την αγάπη και αφοσίωσή τους για το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι «πόλης».

Το www.Bullmp.com εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 5 διπλές προσκλήσεις για τo  Live του Γιώργου Δημητριάδη με τους Lexicon Project στο Stage25 για το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 22/3/2013 στις 23:59Πληροφορίες για το πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση μπορείτε να βρείτε παρακάτω.


Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, θα πρέπει να κάνετε 3 απλά βήματα :

1) Kάντε Like και Get Notifications (Να λαμβάνω ειδοποιήσεις) στο Fanpage του www.BullMp.com στο facebook  https://www.facebook.com/BullMpdotcom

2) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας στο http://www.bullmp.com/p/contact2.html βάζοντας θέμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ & LEXICON PROJECT-STAGE25» και πατήστε Subscribe ώστε να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας για να είναι έγκυρη. 

3) Κάντε ανάρτηση/share αυτό το άρθρο στο facebook timeline σας.

Στους νικητές θα αποσταλεί e-mail.

Ο Γιώργος Δημητριάδης που μόλις κυκλοφόρησε την 13η δισκογραφική του δουλειά με τίτλο : “ΑΠ’ΤΟ ΜΗΔΕΝ” επιχειρεί να πιάσει το νήμα από την αρχή. Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, κάνει επανεκκίνηση που καταγράφεται με ένα σύνολο ήχων, εικόνων, συναισθημάτων, βιωμάτων με παρούσα πάντα την ανάγκη του να κοιτάζει μπροστά.

Μαζί του οι Lexicon Project οι οποίοι μετά από ένα χρόνο συνειδητής απουσίας και παρατήρησης, επιστρέφουν δυναμικά με το νέο τους single «Χρόνια Πολλά» και μια νέα δισκογραφική δουλειά η οποία είναι στα σκαριά. Επιμένουν να «γράφουν ελληνικά» ενώ ο ήχος τους, γνώριμος πλέον, πλησιάζει τα μονοπάτια της βρετανικής κιθαριστικής ποπ.

Μια βραδιά ιδιαίτερη, χαρακτηριστικό της η νοσταλγία «σα να μην πέρασε μια μέρα» και η προσμονή για όσα έρχονται..

Συμμετέχει ο Νίκος Νικολαΐδης : κιθάρα, φωνητικά

Επιμέλεια ήχου : Αντρέας Βαιτούδης
 


Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των Lives και special events στο Stage25 βρίσκετε στο www.stage25.gr
 
Top