Το FAME, το φαντασμαγορικό μιούζικαλ που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο από μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» ( Πειραιώς 254, Ταύρος).

Η Αλέκα Κανελλίδου, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Νάντια Μπουλέ, η Demy, ο Κωνσταντίνος Λάγκος, ο Ησαΐας Ματιάμπα, η Σοφία Κουρτίδου, ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, ο Βασίλης Αξιώτης, η Idra Kayne και 25 ακόμη καλλιτέχνες, μεταφέρουν στη σκηνή τις φιλοδοξίες, τα όνειρα, τους έρωτες και τις περιπέτειες μιας ομάδας ταλαντούχων νέων φοιτητών στη Σχολή Τεχνών της Νέας Υόρκης, που αγωνίζονται να πετύχουν στο χώρο της βιομηχανίας του θεάματος…

Τη σκηνοθεσία του «Fame, το μιούζικαλ» έχει αναλάβει η Θέμις Μαρσέλλου, η οποία έχει κάνει τη μετάφραση των στίχων και συνυπογράφει την απόδοση του κειμένου μαζί με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, τη διεύθυνση της ορχήστρας και τις ενορχηστρώσεις ο Νίκος Πλατύραρχος και τις χορογραφίες ο Αλέξανδρος Γιαννής. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Χριστίνας Κωστέα και οι φωτισμοί του Τάσου Ζαφειρόπουλου.

Το www.Bullmp.com εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του FAME το Σάββατο 9/3/2013 στις 21:00 και για την παράσταση στις 16/3/2013 στις 21:00 !!

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 15/3/2013 στις 23:59. Πληροφορίες για το πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, θα πρέπει να κάνετε 3 απλά βήματα :

1) Kάντε Like και Get Notifications (Να λαμβάνω ειδοποιήσεις) στο Fanpage του www.BullMp.com στο facebook  https://www.facebook.com/BullMpdotcom

2) Στείλτε e-mail στο bullmp.info@gmail.com με θέμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-FAME», συμπληρώνοντας το όνομά σας, το τηλεφωνό σας, την περιοχή σας και το όνομά σας όπως εμφανίζεται στο facebook για να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας ώστε να είναι έγκυρη. 

3) Κάντε ανάρτηση αυτό το άρθρο στο facebook timeline σας.

Στους νικητές θα αποσταλεί e-mail.
 
Top