Την Τρίτη 26/2/2013 στις 20:00-22:00, το BULLMP RADIO SHOW με τον Maik BullMp στο www.moreradio.gr υποδέχεται τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΒΑΛΗ, Business Strategy Mentor, με μεγάλη εμπειρία και προυπηρεσία στους χώρους της μουσικής βιομηχανίας, της διαφήμισης, των επιχειρήσεων και των σύγχρονων ψηφιακών μέσων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα μιλήσουμε για Μουσική, για Business για τα Social Media και για πολλά ενδιαφέροντα θέματα που χρειάζεται να γνωρίζουν νέοι αλλά και ήδη καταξιωμένοι μουσικοί και μπάντες.

Στη διάρκεια της εκπομπής θα συνδεθούμε με Λονδίνο να μιλήσουμε με τον Tommy Darker, ανεξάρτητο μουσικό που θα μας μεταφέρει όλη την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα μουσικά πράγματα εκεί, θα μας μιλήσει για την μπάντα του αλλά και για πολλά καινοτομικά projects που έχει αναπτύξει ο ίδιος μέσω της στοχευμένης χρήσης του internet και του marketing που αφορούν όλους τους σύγχρονους μουσικούς !!

Συντονιστείτε στην παρέα μας με τις καλύτερες μουσικές επιλογές για όλους σας !!! Μην το χάσετε !!!
Κάντε ‘Like /Μου Αρέσει’ στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook και κερδίστε Προσφορές και Δώρα για τους ακροατές μας !!!  https://www.facebook.com/BullMpdotcom
 
Top