Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 & 4 Ιανουαρίου 2013 ο Δημήτρης Κοργιαλάς συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Stage 25 στο Περιστέρι. Μαζί του οι Delay το νεανικό alternative pop-rock συγκρότημα που ξεχωρίζει για τον δυναμισμό και την ενέργεια στις Live εμφανίσεις τους.

«Μια φορά», «Χωρίς εσένα», «Ο πιο καλός τραγουδιστής», «Τα σημάδια σου», «Το σ’αγαπώ», «Θέλω τόσο να σε δω», είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες του Δημήτρη Κοργιαλά που όλοι έχουμε τραγουδήσει και χορέψει.
Ένας καλλιτέχνης που μας έχει συνηθίσει σε ατμοσφαιρικές ροκ εμφανίσεις, έρχεται στο Stage 25 με την καλύτερη διάθεση και με καινούργια τραγούδια από την τελευταία δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Η ζωή είναι μια βόλτα».
Παρέα με την Maxi Nil (Visions of Atlantis) και την τετραμελή μπάντα του, έχει ετοιμάσει ένα δυναμικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει εκτός από τις δικές του επιτυχίες, μοναδικές διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ ροκ σκηνή.

Το www.BullMp.com Υποστηρικτής Επικοινωνίας στα Live & Special Events που γίνονται στο Stage25, σας δίνει τη δυνατότητα να ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για το Live στις 28/12/2012 & 4/1/2013 με τον εξής απλό τρόπο:

1. Μπείτε στην επίσημη σελίδα του Bullmp.com στο Facebook και γίνετε δωρεάν μέλη πατώντας επάνω δεξιά στη σελίδα το κουμπί LIΚE / ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

2. Επιλέξτε το "Get Notifications" ή "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" και το "Show in News Feed" ή "Να εμφανίζεται στις ενημερώσεις της αρχικής σελίδας" και ενεργοποιήστε τα.

3. Στείλτε μας μήνυμα στο Facebook με θέμα: "ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ - STAGE25" , την ημερoμηνία που θέλετε να παρευρεθείτεκαθώς και το ονοματεπώνυμό σας, τηλεφωνο επικοινωνίας και email σαςγια να μπείτε στην κλήρωση για 3 διπλές προσκλήσεις για το Live της Παρασκευής 28/12/2012 ή 4/1/2013 !!! 

4. Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο που διαβάζετε, στον τοίχο / wall - χρονολόγιο / timeline σας στο Facebook.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στα στοιχεία που έχουν στείλει.


Παίζουν οι μουσικοί:
Άγγελος Βαφειάδης: πλήκτρα
Δημήτρης Μπενέκος: κιθάρα
Γιάννα Μπόντια: Μπάσο
Στέλιος Παύλου: ντραμς
Στράτος Σπηλιωτόπουλος: κιθάρα
Ώρα έναρξης 22:30
Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Τηλ. κρατήσεων: 210 5714785, 693 2733386
Stage 25, Αισχύλου 25 Περιστέρι

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των Lives και special events στο Stage25 βρίσκετε στο www.stage25.gr
 
Top