Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 















Το Stage 25, η νέα μουσική σκηνή της δυτικής Αθήνας, φιλοδοξεί να αποτελέσει το βασικό πόλο έλξης σε ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα στέκια της νυχτερινής ζωής της πόλης, με ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με σεβασμό προς το μουσικόφιλο κοινό. Καλλιτέχνες της έντεχνης και ροκ σκηνής, καταξιωμένοι αλλά και ανερχόμενοι, όσο και συγκροτήματα της νέας εναλλακτικής σκηνής, συνδράμουν σε ένα πολύχρωμο μουσικό πρόγραμμα, με άξονα το καλό ελληνικό και ξένο τραγούδι, τη σύγχρονη αξιόλογη μουσική δημιουργία, το νεωτερισμό και τον πλουραλισμό των μουσικών στυλ. Σε ένα αμιγώς μουσικό περιβάλλον, το Stage 25 φιλοδοξεί να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης με τους μουσικόφιλους όλης της Αθήνας, που θα βασίζεται στο αξιόλογο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τον καλό ήχο, τη φιλική ατμόσφαιρα και την επικοινωνία.



Το www.BullMp.com Χορηγός Επικοινωνίας στα Live & Special Events που γίνονται στο Stage25, σας δίνει τη δυνατότητα να ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ όλο το Δεκέμβριο 2012 με τον εξής απλό τρόπο:

1. Μπείτε στην επίσημη σελίδα του Bullmp.com στο Facebook και γίνετε δωρεάν μέλη πατώντας επάνω δεξιά στη σελίδα το κουμπί LIΚE / ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

2. Επιλέξτε το "Get Notifications" ή "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" και το "Show in News Feed" ή "Να εμφανίζεται στις ενημερώσεις της αρχικής σελίδας" και ενεργοποιήστε τα.


3. Στείλτε μας μήνυμα στο Facebook με θέμα: "ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - STAGE25" , την ημερoμηνία που θέλετε να παρευρεθείτεκαθώς και το ονοματεπώνυμό σας, τηλεφωνο επικοινωνίας, περιοχή και email σαςγια να μπείτε στην κλήρωση για 3 διπλές προσκλήσεις για το Live της επιλογή σας για όλο το Δεκέμβριο 2012 !!! 

4. Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο που διαβάζετε, στον τοίχο / wall - χρονολόγιο / timeline σας στο Facebook.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στα στοιχεία που έχουν στείλει.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των Lives και special events στο Stage25 βρίσκετε στο www.stage25.gr

 
Top