Την Τρίτη 27/11/2012 στις 20:00-22:00, το BULLMP RADIO SHOW με τον Maik BullMp στο www.moreradio.gr υποδέχεται τη ΧΡΥΣΩ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, μια δυναμική και ξεχωριστή φωνή στο χώρο της rock σκηνής, με εξαιρετική ερμηνεία και σκηνική παρουσία στα Live της. θα ανακαλύψουμε πως ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο της μουσικής, θα μιλήσουμε για τα σχέδια της, θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις των ακροατών της εκπομπής και θα ακούσουμε και unplugged κομμάτια που θα παίξει στην εκπομπή !!!

Συντονιστείτε στην παρέα μας με τις καλύτερες μουσικές επιλογές για όλους σας !!! Μην το χάσετε !!!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/136365119846672/
Moreradio posthttp://moreradio.gr/chriso_bullmp_radio_show/


Το www.BullMp.com  σας δίνει τη δυνατότητα να ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ 5 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για το Live της Χρυσώς με τους The Golden Ravens στο Stage25 (Αισχύλου 25, Περιστέρι) την Παρασκευή 7/12/12 με τον εξής απλό τρόπο:

1. Μπείτε στην επίσημη σελίδα του Bullmp.com στο Facebook και γίνετε δωρεάν μέλη πατώντας επάνω δεξιά στη σελίδα το κουμπί LIΚE / ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

2. Επιλέξτε το "Get Notifications" ή "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" και το "Show in News Feed" ή "Να εμφανίζεται στις ενημερώσεις της αρχικής σελίδας" και ενεργοποιήστε τα.

3. Στείλτε μας μήνυμα στο Facebook με θέμα: "ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΧΡΥΣΩ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ - STAGE25", το ονοματεπώνυμό σας, τηλεφωνο επικοινωνίας και email σας, για να μπείτε στην κλήρωση για 5 διπλές προσκλήσεις για το Live της στο Stage25 την Παρασκευή 7/12/12!!! 

4. Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο που διαβάζετε, στον τοίχο / wall - χρονολόγιο / timeline σας στο Facebook.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στα στοιχεία που έχουν στείλει.
 
Top