Την Παρασκευή 23/11/2012 στις 18:00-20:00, το Special BULLMP RADIO SHOW με τον Maik BullMp στο www.moreradio.gr υποδέχεται τους 1550, το ανατρεπτικό Rock συγκρότημα, που ξεσηκώνουν όπου και αν παίζουν Live, με την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία, το δυναμικό ηλεκτρικό τους ήχο, αλλά και τις πρωτοποριακές επιλογές κομματιών τους !!! Μαζί μας θα είναι ο Ρουσσέτος Δημήτρογλου, ιδρυτικό μέλος της μπάντας για να μιλήσουμε για την πορεία της μπάντας από την ιδρυσή της μέχρι σήμερα, τα μελλοντικά τους σχέδια, και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις των ακροατών της εκπομπής. Επίσης στην παρέα μας θα είναι και η EVA για να μας παρουσιάσει τη δουλειά της και να ακούσουμε και unplugged κομμάτια που θα παίξουν στην εκπομπή με τον Ρουσσέτο !!! 

Συντονιστείτε στην παρέα μας με τις καλύτερες μουσικές επιλογές για όλους σας !!! Μην το χάσετε !!!

Facebook eventhttps://www.facebook.com/events/169150563227633/
Moreradio Post:  http://moreradio.gr/1550_live_bullmp-radio-show_231112/

Το www.BullMp.com  σας δίνει τη δυνατότητα να ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ 5 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ με ποτό για το Live των 1550 στο 'Ονομα του Ρόδου στην Καλλιθέα την Παρασκευή 30/11/12 με τον εξής απλό τρόπο:

1. Μπείτε στην επίσημη σελίδα του Bullmp.com στο Facebook και γίνετε δωρεάν μέλη πατώντας επάνω δεξιά στη σελίδα το κουμπί LIΚE / ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

2. Επιλέξτε το "Get Notifications" ή "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" και το "Show in News Feed" ή "Να εμφανίζεται στις ενημερώσεις της αρχικής σελίδας" και ενεργοποιήστε τα.

3. Στείλτε μας μήνυμα στο Facebook με θέμα: "ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - 1550 - ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ", το ονοματεπώνυμό σας, τηλεφωνο επικοινωνίας και email σας, για να μπείτε στην κλήρωση για 5 διπλές προσκλήσεις για το Live τους στο Ονομα του Ρόδου την Παρασκευή 30/11/12!!! 

4. Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο που διαβάζετε, στον τοίχο / wall - χρονολόγιο / timeline σας στο Facebook.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στα στοιχεία που έχουν στείλει.
 
Top