Η Τάνια Κικίδη με αφορμή την κυκλοφορία του νέου διπλού album θα παρουσιάσει την νέα της δουλειά σε 4 μοναδικές εμφανίσεις στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι.

Συνδυάζοντας την εκρηκτική παρουσία της και την καθηλωτική φωνή της θα τραγουδήσει αγαπημένα κομμάτια από τον πρώτο της δίσκο ''Δύση Ανατολή'', καθώς και νέα τραγούδια από το Ελληνόφωνο ''Πίσω Ολοταχώς'' και από το Αγγλόφωνο ''Run Through the Night'', τραγούδια που θα εντυπωσιάσουν και θα σας ταξιδέψουν σε παραγωγές του εξωτερικού. Εντυπωσιακές θα είναι και οι εκτελέσεις γνωστών τραγουδιών σε διασκευές όπως δεν έχετε ακούσει ξανά.
Οι φίλοι της Τάνιας θα είναι στο πλευρό της με μοναδικές εμφανίσεις ώστε οι 4 βραδιές να έχουν διαφορετικό χρώμα καλύπτοντας και τον πιο απαιτητικό.

Αναλυτικά θα εμφανιστεί στις παρακάτω Παρασκευές του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου:

Στις 12/10/12 όπου θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση δίσκου Guest θα είναι ο Γιάννης Ζουγαννέλης σε ένα πάρτι που όλοι έχουμε ανάγκη.
Στις 19/10/12 ένα live που πολλοί θα θέλατε να δείτε χρόνια αφού η φωνή της Τάνιας Κικίδη θα ενωθεί με εκείνη της Ευρυδίκης.Το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει!
Στις 26/10/12 Guest θα είναι τα Ημισκούμπρια σε μια συνεργασία μη αναμενόμενη αλλά πολλά υποσχόμενη!
Στις 02/11/12 ένα Special Event έκπληξη.

Το πρόγραμμα θα ανοίξουν οι δυναμικοί Μιχάλης Τασίνας & New Rock Times.Το γκρουπ που ξεσήκωσε με πάνω από 60 εμφανίσεις την περσινή σαιζόν.

Το www.BullMp.com  Χορηγός Επικοινωνίας στα Live της Τάνιας Κικίδη στην Αρχιτεκτονική, δίνει τη δυνατότητα να ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ με τον εξής απλό τρόπο:

1. Μπείτε στην επίσημη σελίδα του Bullmp.com στο Facebook και γίνετε δωρεάν μέλη πατώντας επάνω δεξιά στη σελίδα το κουμπί LIΚE / ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

2. Στείλτε μας μήνυμα στο Facebook με θέμα: "ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΤΑΝΙΑ ΚΙΚΙΔΗ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ", την ημερομηνία που θέλετε να παρευρεθείτε, καθώς και το ονοματεπώνυμό σας, τηλεφωνο επικοινωνίας και email σας, για να μπείτε στην κλήρωση για 5 διπλές προσκλήσεις για κάθε Live !!! 

3. Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο που διαβάζετε, στον τοίχο / wall - χρονολόγιο / timeline σας στο Facebook.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στα στοιχεία που έχουν στείλει.



 
Top