Οι WhiteNoiz είναι ένα ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο Power Pop/Rock group που αποτελείται από τρεις νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, τον Ανδρέα Καπάταη στα φωνητικά, τον Γιώργο Κουτσογεωργάκη στις κιθάρες, τα φωνητικά και το programming και τον Χάρη Γρυπαίο στα drums και στα φωνητικά.

Με εκρηκτικές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές εκπομπές & εκδηλώσεις (ΕT1, MAD TV, FLASH 96 FM, MORERADIO, METROPOLIS), με συναυλιακή εμπειρία σε Ελλάδα και Κύπρο, με συμμετοχή σε διεθνή μουσικά γεγονότα (WHITESNAKE Live, RENT Rock Musical) και με τεράστια όρεξη για κάτι φρέσκο, τολμηρό αλλά και mainstream σε Pop-Rock ρυθμούς, οι WhiteNoiz έχουν έρθει για να σκορπίσουν τον δικό τους 'θόρυβο' και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη μουσική σκηνή.

Ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2010 και η πρώτη επίσημη δισκογραφική τους κυκλοφορία ήρθε το καλοκαίρι του 2012 με το πολύ δυνατό κοµμάτι τους µε τίτλο 'Τελειώνουµε εδώ' που περιγράφει την ερωτική ιστορία ενός ζευγαριού, όπου διαδραματίζονται οι όμορφες στιγμές τους αλλά και στιγμές έντασης στη σχέση τους. "Πες μου τι θες;" ρωτάει ο στίχος, μα το αποτέλεσμα στην κοινή ζωή και των δύο είναι εμφανές: "Τελειώνουμε Εδώ".  Στο κομμάτι αυτό οι WhiteNoiz συνδυάζουν Rock ηχοχρώματα μαζί με στοιχεία Pop & RnB και μέσα από το συνδυασμό αυτό δημιουργούν την δική τους πρωτοποριακή ταυτότητα.

Τους στίχους και τη μουσική του ''Τελειώνουμε εδώ'' υπογράφει το ίδιο το συγκρότημα, ενώ την κυκλοφορία του κομματιού, την σκηνοθεσία και την παραγωγή του videoclip ανέλαβε η Madbox Entertainment, με αποκλειστική διάθεση σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Universal Music. 

Στο video clip πρωταγωνιστούν τα μέλη του συγκροτήματος και η Ελευθερία Παρασκευά και μπορείτε να το απολαύσετε ΕΔΩ

Το κομμάτι μπορείτε να το ακούσετε και να το αγοράσετε ΕΔΩ.

Το www.BullMp.com που παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία του συγκροτήματος WhiteNoiz από το καλοκαίρι του 2010 μέχρι σήμερα, βρέθηκε στα γυρίσματα του πρώτου τους video clip και σας παρουσιάζει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό:





 
Top