Το  Aeriko Tres Dias Festival 2012 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φιλοδοξεί να μας ταξιδέψει στον κόσμο της μουσικής, φιλοξενώντας διαφορετικές τάσεις  και σχήματα στα πλαίσια ενός πολυσυλλεκτικού φεστιβάλ. Διαρκεί 3 μέρες από 30 Αυγούστου 2012 - 1 Σεπτεμβρίου 2012 και εμφανίζονται 3 ξεχωριστά συγκροτήματα & καλλιτέχνες !!! 


Ξεκίνημα την Πέμπτη 30/8 με τους Delirium Framboise (D.F) , ένα συγκρότημα που δημιουργεί hip-hop μουσική με ενισχυμένο το στοιχείο της reggae, της jazz και της funk. Έχουν 2 προσωπικά albums στα οποία έχουν συνεργαστεί μεταξύ των άλλων με την Ελένη Δήμου, και τον Σπύρο Βασδέκη των Locomondo.
Οι WhiteΝoiz, ανοίγουν την 2η ημέρα του φεστιβάλ Παρασκευή 31/8 με power pop-rock-electro. Από τον Μάιο του 2012 ανήκουν στο δυναμικό της Madbox Entertainment η οποία σε αποκλειστική συνεργασία με τη Universal Music Greece κυκλοφορεί αυτές τις μέρες το πρώτο επίσημο digital single των WhiteNoiz με τίτλο "Τελειώνουμε Εδώ". Έχουν εμφανιστεί σε τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές εκπομπές & εκδηλώσεις (ΕT1, MAD TV FLASH 96 FM, MORERADIO METROPOLIS), συναυλιακή εμπειρία σε Ελλάδα και Κύπρο, και συμμετοχές σε διεθνή μουσικά γεγονότα (WHITESNAKE Live, RENT Rock Musical).


Το Σάββατο 01/9 εμφανίζεται ο γνωστός σε όλους μας Πασχάλης o θρυλικός frontman των Olympians σε μία παρουσία-έκπληξη, παρέα με το group που έκανε αίσθηση στο φεστιβάλ του 2011, τους Prestige. Ένα super χορευτικό πρόγραμμα με επιτυχίες  από την τεράστια καριέρα του Πασχάλη και τα ανεπανάληπτα  80's Non Stop Hits από τους Prestige σας περιμένει!






LINE UP:

Πέμπτη 30/8:      Delirium Framboise (Reggae/Hip-Hop)

Παρασκευή 31/8:  WhiteNoiz (Power Pop/Rock/Electro)

Σάββατο 01/9:  Πασχάλης & Prestige (Disco/80s/70s/60s)


30/8/12-01/9/12, 22:30, Αερικό, Δυτική Παραλία Καρύστου, Κάρυστος-Εύβοια.

Χορηγός Επικοινωνίας: www.BullMp.com
 
Top