Την Τρίτη 6/3/2012 στις 8:00-10:00 το βράδυ, το BULLMP RADIO SHOW με τον Maik BullMp στο http://www.moreradio.gr/ υποδέχεται τον ΝΙΚΟΛΑ ΜΕΤΑΞΑ, έναν από τους πιο ταλαντούχους και ανερχόμενους Έλληνες νέους μουσικούς και ερμηνευτές !!! Θα μιλήσουμε για την πορεία του στο χώρο της μουσικής, τα σχέδια του, θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις των ακροατών της εκπομπής και θα ακούσουμε και Unplugged κομμάτια στο studio !!!  Συντονιστείτε στην παρέα μας με τις καλύτερες μουσικές επιλογές για όλους σας !!! Μην το χάσετε !!!
Facebook Eventhttps://www.facebook.com/events/265970510146475/


Ο Νικόλας έγινε ευρύτερα γνωστός στο Ελληνικό κοινό από το X-Factor 1 εντυπωσιάζοντας τα εκατομμύρια των τηλεθεατών με τις φωνητικές του ικανότητες αλλά και το ήθος του. Τα τελευταία δύο χρόνια παράλληλα με τις σπουδές του στο Berklee School of Music στην Βοστώνη ακολουθεί επαγγελματική καριέρα στις ΗΠΑ.

SQUARE ONΕ είναι ο τίτλος του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ του που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2011 στις ΗΠΑ, από την ανεξάρτητη εταιρεία Face Off Records. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 10 ροκ τραγούδια, με υπέροχους στίχους που αγγίζουν τα όνειρα και τις προσδοκίες κάθε νέου της δύσκολης σημερινής εποχής, ερμηνευμένα, εκπληκτικά, από τον Νικόλα που υπογράφει την μουσική και τους στίχους.

 
Top