Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

 


O ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ μετά από μια σειρά επιτυχημένων Live εμφανίσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στην Κύπρο και την Αθήνα, έρχεται την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 στις 21:00 στο HARD ROCK CAFE ATHENS (Φιλελλήνων 18), σε μια σπέσιαλ βραδιά με ένα Acoustic/Unplugged set βασισμένο στα δικά του κομμάτια αλλά και σε αγαπημένα του τραγούδια που διασκευάζει μοναδικά. Από Him και Muse μέχρι Adele και Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Ο Νικόλας έγινε ευρύτερα γνωστός στο Ελληνικό κοινό από το X-Factor 1 εντυπωσιάζοντας τα εκατομμύρια των τηλεθεατών με τις φωνητικές του ικανότητες αλλά και το ήθος του. Τα τελευταία δύο χρόνια παράλληλα με τις σπουδές του στο Berklee School of Music στην Βοστώνη ακολουθεί επαγγελματική καριέρα στις ΗΠΑ.

SQUARE ONΕ είναι ο τίτλος του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ του που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2011 στις ΗΠΑ, από την ανεξάρτητη εταιρεία Face Off Records. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 10 ροκ τραγούδια, με υπέροχους στίχους που αγγίζουν τα όνειρα και τις προσδοκίες κάθε νέου της δύσκολης σημερινής εποχής, ερμηνευμένα, εκπληκτικά, από τον Νικόλα που υπογράφει την μουσική και τους στίχους.

 
Top