Το 1ο Music Highway Festival είναι γεγονός!

Στον ιστορικό χώρο του Κυττάρου, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, το ταξίδι του Music Highway Festival θα ξεκινήσει με την ευχή να αποτελέσει μια ιδιαίτερη στιγμή στα μουσικά δρώμενα και να μας κρατήσει συντροφιά και τα επόμενα χρόνια.
Οι Effigy, οι Big Nose Attack, οι Mr. Highway Band και οι V.I.C (Villagers of Ioannina City) είναι οι μπάντες που θα ντύσουν με τη μουσική τους τη βραδιά.
Μια βραδιά, όπου τα blues και το rock ‘n’ roll θα συναντήσουν το δημοτικό τραγούδι, μια βραδιά – πείραμα όπου οι ήχοι θα μπερδευτούν μεταξύ τους για να δώσουν ένα αναπάντεχο αποτέλεσμα, μια βραδιά, όπου ο Johnny Cash θα βρεθεί και θα τζαμάρει με το ηπειρώτικο κλαρίνο.

4 νέα ελληνικά συγκροτήματα με κοινό σημείο την θέληση να παρουσιάσουν την μουσική τους μέσω μιας συλλογικής προσπάθειας, η οποία παρά τους δύσκολους και περίεργους καιρούς που διανύουμε,  έχει ως πρωταρχικό της στόχο την ποιότητα του αποτελέσματός της. 
Music Highway Festival, με την ελπίδα το φεστιβάλ να αποτελέσει  μια “λεωφόρο” όπου θα συναντηθούν, θα διασταυρωθούν, θα αλληλεπιδράσουν  και θα ενωθούν διαφορετικοί ήχοι και εικόνες  που θα οδηγήσουν σε νέους, όμορφους, μουσικούς κόσμους. 
 
Top