Το ανερχόμενο Power Pop/Rock group WhiteNoiz και η εκρηκτική Βάσια Μπρέστα απο το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και για 3 εμφανίσεις πατάνε Γκάζι και καταλαμβάνουν τη σκηνή της Αρχιτεκτονικής!!!

Μετά απο μια πλήρη χρονιά σε ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και clubs ανα την Αθήνα (Egomio Ache, Metropolis Stage, Void, Bourbon κ.ά.) αλλα και σε τηλεοπτικά πλατώ (EsC TV, Mad Day Live), το power τρίο των Ανδρέα Καπάταη (φωνή), Γιώργου Κουτσογεωργάκη κιθάρα, programming, φωνητικά) και Χάρη Γρυπαίου (drums, φωνητικά) έρχεται σε ένα super δυναμικό WhiteNoiz Show ενώ ήδη βρίσκονται στο στάδιο ηχογράφησης και επιλογής κομματιών τους τα οποία αναμένεται να ενθουσιάσουν !!! 

H πολυδιάστατη Βάσια Μπρέστα είναι τραγουδίστρια σε pop/rock, soul/r'n'b, hip hop, dance, electronica αλλά και house ύφος, με πολλές live εμφανίσεις στο ενεργητικό της και με support σε καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, DJ σε γνωστά clubs της Αθήνας. 

Η σύμπραξη της rock/pop με την RnB, το hip hop αλλα και της dance/electronica/house αισθητικής επιτυγχάνεται με τον καλύτερο τρόπο και εσείς δεν έχετε παρα να το ανακαλύψετε!!!   BE THERE!!!
 
Top